LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 23 April 2011

Segmen Weh! Itew punyew ayat aleng jijik



Assalamualaikum,,
Salam mesra kuhulurkan bersama,,,Ngee~ Bajet je macam surat jiwang… Surat cintan?? Dapat pulak!! Itew nie baik taw..bukan jenis-jenis tu…xbek taw pikir ukan-ukan.. Itew nak cite masa first couple itew dulu,,pas breakup itew xpenah couple lg..Itew rasa cam nak mati je masa tu..so,krg itew single taw…(tengah promote diri sendiri nie…huhu). Itew suka ngan segmen kwn itew yang sorang nie ( Abang Zam).So,itew nak cite,baca ngan tenang taw..Sekali baca je taw,,klau ulang-ulang nanti u yang pikir tentang itew yang ukan-ukan…Tutup lampu if malam,,baru best taw.. HEHEHE!

Die selalu mintak itew yang bukan-bukan taw,,kalau mesej je mst berunsur DOTDOTDOT!…(macam korang xpenah pulak kan??? Huhu…) Tapi ini masa kat kolah dekat ngan umah cikgu itew….

Itew ngan die pergi umah cikgu(around 6ptg). Itew yg pegang,die bagi arahan,,, die kenkadang bising jugak,,bising2 die saya pandang nampak cute sgt, kalah Isteri Datuk K tu! Muka cam Yoo Hee The Witch pun ada,,cebab tu itew sayang die,,saya cakap at die : Maria ozawa xcantik,u TERBAIK! MARVELOUS! huhu..itew jolok asyik xtepat je,,die asyik marah x abis2..dalam hati (xreti sabar ke ayang aku nie,,gRrr~),pas tu gelak kan itew,,urmm,,bia la lambat ckt,,asalkan cantik je…orang pun xmarah…

Pastu,cikgu kuar la umah tengok itew berdua,,cikgu itew pun datang juin tlg itew berdua,,barulah tepat jolokkan itew…cikgu itew yang suroh..
So,banyak gak lah buah pelam(mangga) dapat…!

P/s: saya dah cakap,,,sekali baca je,,jangan ulang-ulang..lain jadinya… budak-budak xcukup umur jangan sesekali,,(mak ayah tolong jaga anak yang bawah 18SG nie) HEHEHE!

P/s:jangan percaya sangat ek..edit banyak! HAHA!
kalau xjijik,,juin lah abang zam punye segmen nie yerk!
 Pengarang,
Awiekashi

22 ulasan:

aQimie Ceplos berkata...

eyuuuuuuuuuuu!! awie lucah! nyummfah la cam ni.. tak shuke tau main jolok2x..
pastuh pastuh, main jolok-jolok ta ajakk iter khannn! eee.. venci sgt. ahaha!

AwieKashi berkata...

HEHEHE!

Euwwww~
Rekaan semata taw...
u lah ceplos,,dah kahwin,,sekarang dah ada baby asyk 3g...

Gades Merah Jambu berkata...

uwa~
ayat manja kemain kalah sha..

terkedu seketika*

ajin blogwalking yer,nk ajin2 blogwalking ke blog awie ugak la..

pape pon..
*terharu,tenkiu ^^

aQimie Ceplos berkata...

aduh ayat ni ckup lucah la siot..sape yg aja ni????aqim k???

_Shahril Ong_

AwieKashi berkata...

@Gades Merah Jambu

itu dulu,,,biase la...
hehe...skrg xde!

AwieKashi berkata...

@aQimie Ceplos

yela tu...!

aQimie Ceplos berkata...

awie : waaaaaaa.. gurau kasaQ! baby ?? i blom baligh lagi okeh ?? tah2 baby awok dgn scendle2 dy kot. ahahah.
takpon, baby kau! hah, da pandai main jolok2 skg =.=

AwieKashi berkata...

@aQimie Ceplos

HAAAA~~
aku tahu,,,awok punyew!!!!
dlm selimut lagi tu!

cik yaya berkata...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
teruk gler!!! tak suke2!! hahahahaha

AwieKashi berkata...

chill lah!!!
n0t my story k,,
sbb nak juin segmen zam punya pasal...gabungan cte dari org2...
HAHA!

AliaJustea berkata...

eyuuwww ! ape itew2 ni ! tak pandai taip ke ape? HAHA

AwieKashi berkata...

@AliaJustea

hehe..
kita xsalah...yang salah abangzam..!

Abang Zam berkata...

KIMAK! awie dah pandai kongkek anak daara sial! hahaha

awie..kau sangap eh? hahahaha!!

thangs juin! aku nak KOLEJ!! stting kan ngn mabat!!

hahahahaha~

AwieKashi berkata...

otakmu zam!!!
dapat pulak....
kolej tu k0 jgn risau...
settle punyalah!

aliarosli berkata...

hhahahhahaha, panjang gile

siyes bace tak habis

grrrrrrrrrr

AwieKashi berkata...

HEHEHE!
xpe!
ada masa baca..

AwieKashi berkata...

HEHEHE!
xpe!
ada masa baca..

Ain berkata...

siot je. ingat lucah la. haha. geli oh!

el-janna berkata...

ngahhahah uwexxxxxxxxxxx

AwieKashi berkata...

@Ain

saya xsalah,,,!
tulis je... ngee~

Miss Shikio berkata...

jijik sungguh..!

hahah~ wish u a thousand luck! ^_^

AwieKashi berkata...

MISS SHIKIO: Awesome lah! hehe,,,thnks..
kan saya cakap,,jgn caya sgt,,,edit byk~ peace! ^_~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...