LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 20 April 2011

Exam baru start


Assalamualaikum,,^_^

Malam nie saya mahu cerita ckt pasal First paper Final Exam yang start petang tadi..huhu…Alhamdullillah…Thumb up lah!!! Ngee.. Rupanya tak sia-sia menghafal 12 Chapter Fundamental of Management…4,5 kali khatam jugak lah(huhu,,,bajet je)…punya la nak score.. Doakan la eik..mudah2an paper lain pun sama...



Tadi kat dewan orang sebelah ingat saya tengah giler kot,,tetiba saya senyum sorang-sorang tengok soalan..by the way may be doa mak,ayah,abang & akak kot... soalan yang kuar semuanya ada dalam kepala hotak nie... SUKA! SUKA! SUKA! 

Senyum kambing lah aku tengok orang sebelah...dalam hati (Alamak,,malunya jatuh saham aku...ngee),,Tapi xpe,,walaupun aku siap awal paper tadi,aku tetap xkuar.. tengok ada 2,3 orang member kelas kuar,,but aku tingat mak ayah aku... Rugi doe kalau kuar awal...satu jam lak tu...nak tanya orang pun boleh lagi tu...HEHEHE~! tapi mana buleh beb! nie final exam,,kantoi je kene extend..BAHAYA tu!! AWAS kepada yang lain,,jangan buat macam tu! xbaik.. Dosa tau...

X terpikir ke kalau result kita "sukses,,sukses...!"(versi Gangstarz),, Mak ayah kita tersenyum macam nie...kan best tu...btw,aku dah pernah buat masa kolah menengah amik anugerah sampai mak ayah nangis,,dari situ kita akan nampak kasih sayang mak ayah kita terhadap kita..so,Gud luck semua yang amik EXAM!!
Yang Sayangkan anda semua,
Awiekashi

30 ulasan:

Si Gades berkata...

tak jumpa pun tadi kat dewan.. hehe. Good Luck awie.. :)

AwieKashi berkata...

Adalah,,,kita pun xnampak dia tadi...huhu...

MissNadh berkata...

wah..study hard ni..gudluck..moge capai target okeh?;p

AwieKashi berkata...

thnks!!

otey! ^_^

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

awie: waaah.. die.. suke betul. senyum pun dah mcam gigi kambing tu hah.. ^^, hehehe..

BTW, gudluck 4 paper yang seterusnya..
senang yek soklan MGT ???

DAH GORENG BAGI SEDAP TAK MGT tuuu??

AliaJustea berkata...

good luck ! MGT seng je kot.. chaiyyookk untuk final !

AwieKashi berkata...

@Noor Adibah Binti A.Latif

HEHE...LAW je...(amik lahhh~)
nak cakap LAW susah jugak kan,,,yela,,susah...
semua sbjk susah...belajar bg jadi senang...ngee

@AliaJustea

Tahu la senang,,,kita nie QS,,,
amik sbjk membaca mmg la jadi paper yang entah pape kan...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

AWIe: Dah nengok buku LAW tebal mane??? pehh.. jangan citer kat kita lah kan.. Mata leh JULING kot!
ALLAH je tau! Mak aih..

hehehe.. tapi takpe. tu satu Dugaan dan CABARAN! kita mesti lalui! yes!
kan?? ;))

P/s : HEHEHE! ingat lagi yek ! janji awie uh?? heh. nnti ibah tuntut yek.. ^^, mane boleh lupe.,.

AwieKashi berkata...

@Noor Adibah Binti A.Latif

HAHAHA!
gud2...jgn lupa..
walaupun jumpa wat2 xnampak....
wakakakaka!

**::CIKNUURUL::** berkata...

weee,sgt besh bile sume soklan kuar ape yg kite bce tu,.perrgghh,syok beb,.alhmdlillah,brjaye dgn jayanye ye,.hehe

err,btw,thanks ek sdi snggah,.folo,.

AliaJustea berkata...

awie: kita ag ar.. tak minat mmbce langsung then dpt coz diim yg memg full kena mghafal n mmbce.. perghhh ! dugaan2,,,

AwieKashi berkata...

@**::CIKNUURUL::**

btl3...best tu...
tenang hidup jawab...kalaw tak,,hampeh >.<

@AliaJustea

tu la..bajet pas spm amik QS xperlu baca2 lg..

aQimie Ceplos berkata...

hahah ! kalau mak aku senyum macam pakcik hensem tu wie.. komfer jatuh gigi pelsu dy.. ahhaahaaa

AwieKashi berkata...

@aQimie Ceplos

HAHAHAHA!
ye x ye gak qim...
sab0 jelar...

aQimie Ceplos berkata...

HAHAH !! tula. ape boleh buat. tu pasal la aku x dL2 bukan sebb aku x boleh. tp aku tanak.. awhahaha!
baiknye alasan ;D

AwieKashi berkata...

@aQimie Ceplos

HAHAHA!
bajet je...qim,,k0 DL aku belanje lg macam hari nie...
& kalau aku DL,k0 blanje aku,,,
huhu..ok ark?

aQimie Ceplos berkata...

HAHAHAAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAAHAHAHAH!! ape ni, gurau kasak! inyallah.. kalau ade rezki lebih. aku banje ko..
okeh bebeh?
tp ko. kalau ko x DL sem ni. ko DUDUK LUO dan naser sem depan. ahahah!

AwieKashi berkata...

ewah! ewah! ewaH!(versi racangan santai tv3)

HAHAHA!
dapat pulak...kolej baru ada ttttuuuuuuuuuuuuuuuu.................
*_*

aQimie Ceplos berkata...

tak payah nak santai sgt la kan =.=
xkesah la.. yg penting.. ko da kencing aku.. wuu mencik! mane ade lagu kolai-kolai dlm carta tu beb Y.Y

mrs.cokelat berkata...

hehehe.msti dpt a+ lah nieyh... btw gudluck adik junior..~ :)

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

kak long: kat awie je akak wish.. kita tak wish pun.. aloh.. sedih arr camni.. ye la.. kita bukan adik junior kak long kan.... heeee;))
sedih tau kita..

AwieKashi berkata...

@aQimie Ceplos

HAHAHA!
yelah...abis tu apa lg kan...
yang penting kolej ada utk kau...ngee

@mrs.cokelat

thnks kak!
utk ibah xpyh lah...hehe

@Noor Adibah Binti A.Latif

hahaha!
ibah jelez..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

peehh.. awie.. ye lah..
untung lar kan.... QS... kita nie DIB ajeee.... hehe.. ayat sedih tak??

AwieKashi berkata...

@Noor Adibah Binti A.Latif

hehe...QS,Qs la...
mst spport adik2 junior..adik2 kene spport akak2...perlu tu..chmstry..
wakakaka!

tapi,,ayat ibah tu sedih lor.. >.<

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

errrr.. ye la..
ape ape pon. ade kita kesah?? hikhik..

xpe.. kita ade ramai kawan2 QS.. heehe.. ;)) tak gitu??

AwieKashi berkata...

@Noor Adibah Binti A.Latif

Yela..yela...
yang penting QS tetap QS..
bkn DIB... ngee

Gades Merah Jambu berkata...

gud luck final :)

AwieKashi berkata...

Thnks.. :)
samalah awak pun..

Cik Tetra berkata...

gudluck ya!! aja-aja fighting!!
:)

AwieKashi berkata...

HAHAHAHA!
thnks...
es0k perang kedua...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...