LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 23 Mac 2011

Puncak Alam??? ada apa?

Assalamualaikum followers,,
Huhu..bajet macam ada ramai je followers,,malam nie mahu di ceritakan yang I mahu pergi ke Puncak Alam utk event for MPP UiTM..iaitu Kursus Pengurusan Organisasi a.k.a KPO MPP sesi 2011/12 seluruh kampus..

Dukacitanya xdapatlah g kuliah esok pagi…sebab kena gerak kul8pagi ke sana naik van UiTM.. Dukacita gak test MGT160/162 xleyh la amik utk hari jumaat nie..kena tundalah nmpknya…uwaaahh… xbest la amik sorg2 test.. kalau tunda 30/03 ada test linear algebra pulak..lg la xda gap hari..

Event nie dah la 4hari… 24-27hb/03..Lama tu..balik segamat nnt kompom penat…oh,,my!!! Semakin lama semakin byk la event dah hamper ngn final exam..bila tgk draft schedule 20-30hb april dah abis.. cuti sem myb seminggu je kot..tolak tmbah event lain..

inilah bende wajib pakai setiap masa masa kursus kat sana..jangan tertinggal sudah...

Baju utk bawa esok hari pun kureng memuaskan…sbb byk sgt masalah… pape pun Alhamdulillah… sbb ada gak baju yg leh pakai utk watikah perlantikan nanti…dgr cte kampus lain just ada blazer je…


Nie baju yang dapat buat dlm masa semggu…credit to JAKEL…

Hopefully kursus nie best lah!! Pada kawan2 yang amik test ari jumaat nie,,pas2 la ckt soklan eik??? Hehe…bkn selalu pun kan membantu kwn ksayangan korg yang sorg nie… ngee~

Yang agk risau,
awiekashi 0,o

3 ulasan:

Izzati Afiqah Ahmad berkata...

good luck!!..^_~

PuTRa KaKaShi berkata...

hehe,,,thnks....dah masuk ari kedua pun..but sygnya xdapat jumpa ngn KPT khalid nordin... just jumpa ngn ketua s/u KPT...

aira shahira azmi berkata...

puncak alam ade ape?ade saye!hee ><

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...