LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 30 November 2011

Wordless Wednesday( Bila Bakal Bersama?)



Kita sedar akan pemimpin negara, Kalau boleh kenapa takde “Melayu Bersatu”..? tak kesah lain berlainan pendapat, yang penting sama-sama majukan negara.. Kenapa mesti berpecah…? Kita sebagai orang muda try ubah mentaliti ini… *maaf kalau salah tercakap

#pendek cerita, buang yang keroh,ambil yang jernih… martabatkan bangsa kita… Maaflah yerk! Tetiba hari nie terfikir akan bangsa sendiri T.T *sorry..teremosional lak..

16 ulasan:

AliaJustea berkata...

hurmmm .. rasa susah la pulak . kat tempat alia pun still bermusuh dan susah sangat nak bersatu . dari segi event apa pun , kalau dah lain parti politik ni tak kan nya diorang nak pegi =='

moshi_boo berkata...

hurmm betul tu..klu sma2 mlyu pon nk gdoh..knpem bgsa lain tengok n x respect

Cik Tetra berkata...

melayu kena bersatu..ni tak..melayu da berpecah 3..kaum lain pulak makin bersatu..so susah laa..hurrmm..risauuu..

My Life's Journey berkata...

Awieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. lama sudah umi tak datang cni ..huhu ...

wahhhhhhhhh cantik pic tu ..tapi apa yang dickp awie tu memang benar ..umi sokong sangat2 :)

azira berkata...

Betul! Aku setuju. Lets pray for them supaya terbuka hati. Dunia politik mesti aman kalau dalam negara tiada kerajaan dan pembangkang. Kan :D

NURUL ASHIKIN berkata...

baik punyerrrr~like foto ni

kura berkata...

hahha. terbaik la gambar ni..

Selendang Merah berkata...

bettul tu kalau kita semua bersatu kn lebih baek..tak perlu nak bertelingkah...melayu sama melayu gaduh last2 cina juga yg pegang negara suatu hari nanti

AwieKashi berkata...

@AliaJustea
@moshi
@cik tetra
@Umie
@azira
@nurul ashikin
@kura
@selendang merah

#make sure negara kita di pegang melayu juga...mana lagi nak kalau bukan kita pencetus revolusi, mentransformasi negara suatu hari nanti...

*semua di tangan golongan kita sendiri...

Sekamar Rindu berkata...

salam..

betul tu...bersatulah demi negara..agama dan bangsa..

hyz berkata...

musuh dalam berpolitik, tapi bermuafakat dalam komuniti...

si robot comel berkata...

muafakat sesama-sama ,nanti hasilnya akan rasa sama-sama ye dak?

ciK LyndaWawa berkata...

hahahaha..gambar itu!!!


nway..cantik header..=]

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

yang pasti bila mati malaikat tak tanya kita undi apa :)

aiman fanboy k-pop berkata...

TAK SUKA POLITIK...heehee...
tapi,i support abh hyz...

musuh dalam berpolitik, tapi bermuafakat dalam komuniti...

Kartini berkata...

pic tu terbaik.
aku rasa kalo mereka bgabung.. Msia mmg negara yg terbaik. pas n bn :D
infrastruk, ekonomi, agama, smua.. sama2 jaga. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...