LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 24 November 2011

Cerita Terhangat Di Pasaran! (Moh la kite)


Kehangatan terasa bila di pawagam… Tanda tanya yang berlaku dalam kepala hotak manusia walaupun cerita dongeng macam cite ‘Lestari Indon’ petang-petang bila aku balik sekolah menengah dulu… aku pun tak tahu apa yang best cerita Indon jenis bersambung-sambung datang karekter yang entah pape.. puih!!

Nasib cite mat salleh pulak yang pandai create idea yang agak bernas macam Transformers, Harry Potter, X-men & yang pasti Twilight lah… kalau hangpa perasan lagi satu cerita adalah Final Destination, Nampak sangat menipunyer! Kerana air tumpah pun jadi maut..Oh..damn!! Tapi yang bestnya cerita Jigsaw.. HAHAHAHA! Itu lagi la macam Tutttttt! 

(barang siapa ada penyakit jantung & ibu sarat mengandung di larang menonton,terima kasih)

Sebenarnya takde pape pun entry kali nie… memandangkan esok xde kelas..so, maknanya cuti 4 hari lah… wahhhh! Best tu…siapa nak pergi tengok cte Twilight???! Jumm…la juin sekali (walaupun dah lama kuar) ^.^ *gambar gedabak kat atas tu!

25 ulasan:

Cik Tetra berkata...

sangatttt..

AwieKashi berkata...

tak pernah nak 'sangat' la kan... =)

Cik Tetra berkata...

hahaha..betul lahh..sbnrnye nk ckp..yg citer indon ni sangattttt x best! kannn.. :D

AwieKashi berkata...

hahaha!
yela....itu SOKONG!!! ^^.

syrupmasin berkata...

arghh twilight..aku ta minat :D

AwieKashi berkata...

@syrupmasin
haha...btw,apa yang hang minat? :D

wawa ♛ berkata...

nak tengok citeeeee neyhhhh . belanje ?

AwieKashi berkata...

@wawa
belanje...?
wawa dah balik ke?

Cik Tetra berkata...

kannn.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
Ok...itu memang !!
sangat...sangat.... hihihi

wawa ♛ berkata...

belummm, esok nak balik . awie nak tengok bile ?

AwieKashi berkata...

tak pasti lagi...cafang ujung mggu nie je,,,

wawa ♛ berkata...

alahhhhhh . nak tgk kat mane ? melake ?

AwieKashi berkata...

entah...itu jelar yang tahu kan???
ada pulak kat segamat nie ha...

wawa ♛ berkata...

HAHAHA . bile ek wayang kat segamat siapp ?

AwieKashi berkata...

dengar cte bulan 12 nie...kiranya awltahun la kot...

wawa ♛ berkata...

adehhhhh . lambatnyeeee . nak tengok ombak rinduuuu next week . belanje ? HAHAHA .

#kan dahh last sem, naty tak jumpe lagi .

AwieKashi berkata...

HAHAHAHA!
ombak rindu??
ok...gi la tengok ngn abe mu...! :)

wawa ♛ berkata...

HAHAHA . dia jauhh =='

AwieKashi berkata...

jauh???
kat mana tuh???
PARIS ke?

wawa ♛ berkata...

Paris untuk Ieja jeeee .

AwieKashi berkata...

abis tu wawa???
mana pulak??
bukan gambar paris ke kat belog?

wawa ♛ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
wawa ♛ berkata...

u tempat teringin nak pergi . wawa nak korea lahh . HAHAHA . dahh dahh, nak tido . ngantukkkk . Nyte Awie :)

#sorry pasal yang kat FB tu ye, gurau gurau manjee je . LOL :D

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
korea pulak...
hambikkkk!!! semua nak korea je...
cte pun nak korea je..
lagu pun nak korea je...
abis la 'banjir' korea dah dtg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...