LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 26 November 2011

Kutuk Biar Bertempat


HAHAHA! Entry kali nie panas cikit… HOT gituh ala-ala retis… Hari nie aku bangun agak kelewatan selepas sambung tidur awal pagi.. kedengaran “kiri kanan kiri….” Rupanya komander tengah berjoging ramai-ramai..aku pun cadang nak jogging.. tetiba terlelap pulak pagi tadi… Oh..sangat SH*T!

Di pendekkan cerita aku pergi makan dekat Dataran Café NR kat dalam kampus aku dengan si Neutron… aku bawak lah payung rainbow aku yang agak awesome! Colourful lagi… sebab aku tengok langit dah mendung… bila sampai situ semua orang tengok aku dengan payung rainbow ala-ala padelpop! Depa siap gelak-gelak kan aku… tapi aku buat muka “RM 1 juta” baru Nampak mahal cikit  tanpa segan silunya pergi kat hidangan makanan…

Ok,,aku paham depa gelakkan aku sebab aku pegang payung & nampak sangat poyo mamat nie… dalam hati aku, “ada aku kesah….whatever~~”

Yang bestnya,,bila nak je balik terus hujan…dalam hati aku, “YES…YES!!! Padan muka hangpa…kutuk sangat aku dari belakang” Dengan selamber kami berdua jalan jalan dalam hujan macam Ali Baba lepas tanam wang emas… HAHAHAHA!

*Moralnya : Sediakan payung sebelum hujan…hambikkk!! Tula…kutuk sangat…sampai sekarang hujan tak henti lagi… :P

Inilah payung ku!! cantik kan?? ^^.

46 ulasan:

Rtp Farra Arisha berkata...

ngehehe, comel apa colorful umbrella! :)

syifa' berkata...

ok cantik awie.. sewa satu hari boleh?? ^_^

Cik Tetra berkata...

hahahaha..omaigod..comelnye payung tuh!! sangatttt..x boleh blah laa bile hang yg pakai..mesti bertambah awesome kan..muahahaha..

psst: agk2 kalau sewa bape hinggit?? :P

AwieKashi berkata...

@Rtp Farra
huhu,,,kan..kan...that why diorg elak kan... >.<

AwieKashi berkata...

@syifa'
sewa mahal ckt...kalau 1jam RM 50
setengah hari RM 300
Satu hari RM 500...
HAHAHAHA!

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu...memang suka payung nie...
if perasan dulu kan ada kipas yang rainbow kat header belog! ;)

Rozuan Ismail berkata...

cantiknya payung.pinjam boleh?

Cik Tetra berkata...

awie: yup2..tau dulu kt header ade kipas yg rainbow tuh kan..siyess cntik.. untunglahh..

AwieKashi berkata...

@Rozuan Ismail
pinjam???
boleh...datang sini meh...
hahahahaha!

AwieKashi berkata...

@cik tetra
bagu2...ingat masih kuat wlpn kaki baru lega...

*ade kena mengena ngn kaki ke?? hehe

Cik Tetra berkata...

hahaha..kaki2 jgn sebut ehhh...kang bilik hang terbakar mlm ni..muahaha


*sangatt xde kena mgena..kuajaq la tuhh.. :P

Qis_budak BLURR berkata...

super dupe cute payung 2 la....
org y pegang payung 2 ley la thn POYOSSSS ny.....hahhahahha ^______^

Myera Nyera berkata...

hahak rindu kat abg abg PM ^^,

http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/11/mds-november-2011-mac-2012.html

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hang nak bakaq bilik cek ke????
try tgk... huhuhu :P

AwieKashi berkata...

@Qis
ok...lagi sorg cakap org poyo...
xpe cek....nasib dah kat uitm alor gajah je... tidak siap lah... :D

AwieKashi berkata...

@Myera Nyera
yeke?
huhu....terharunya... ^^.

Myera Nyera berkata...

rindu chicken dance hahak best giler MDS sem ni ^^, tak menyesal join dua kali wakakaka

AwieKashi berkata...

@Myera Nyera
chicken dance???
oh...tidak...jgn rakam sudah >.<

Myera Nyera berkata...

satu darab sipot,sipot. dua darab sipot,sipot-sipot hahak

Myera Nyera berkata...

ada kawan rakam hahak nanti up kat blog lah wakakaka

Myera Nyera berkata...

wahhh. rindunya ^^,

AwieKashi berkata...

@Myera Nyera
Oh...tidak...abis jatuh saham... >.<

Nelly The Strange berkata...

payung cantik ! hhaa

sYiRa LoKMaN berkata...

nak juga payung tuuu ! :D

NisaAdnan berkata...

amboi muka SEJUTAAAA, kemainnn! cer ajar sikit nak buat muka mahal ni camana? HHAHA

btw, mmg maket pon kalau laki bwk payung pelangi tuuu. heeee

AwieKashi berkata...

@nelly
huhu...awesome rite?
that why lah org jeles...

AwieKashi berkata...

@syira
nak jugak ea?
uitm ada jual...huhu ;))

AwieKashi berkata...

@nisaadnan
market??
what is market?
hehe....sengal je...

✿ gadis biasa ✿ berkata...

uitm di hatiku
hahahah

AwieKashi berkata...

@gadis biasa
huhu...tahu xpe...!! XD

moshi_boo berkata...

stail pa payung tu..
moshi ada jugak dlu..tapi dah jtuh dari tingkat 9..(umah moshi)
hehehe x dapat diselamatkan..=(

Syairani Tarmizi berkata...

sapa plak kutuk lagu tu naa. betoi kata moshi tu. stai apa payung tu.hurm :)

L berkata...

caantek payung.. ngeh3


jom baca kejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

AwieKashi berkata...

@moshi
ala...sadissnnya....
tingkat 9 lak tu.. huhu... :D

AwieKashi berkata...

@syairani
kan..kan...? stail kot..
manusia nie sentiasa jeleskan org... hohohoho! XD

AwieKashi berkata...

@L
ok..thnks....
watch out!

Saddila berkata...

kahkahkah abaikan orang je bang .
diorang semua jelous lettew .
abg kan AWESOME :)

*PELANGI WOOO !

AwieKashi berkata...

@saddila
dah abaikan dah pun..
that why muka RM 1 juta..
huhu

aretein berkata...

ok apa payung wane wani tuh.
cuma laki yang bawak mybe nampak peliks cikit kowt.
tapi anda dh berjaya membuat muka yg berharga RM 1 juta kan..
memang HEBAT! hihi :p

AwieKashi berkata...

@aretein
huhu...lelaki bawak payung..
memang la kan... jarang di buat org..
tapi apa pun tetap awesome kan! :D

ainuldahlan. berkata...

eh , serious cantik payung tuu . kalau nak pinjam buat photoshoot boleh ? heheh ^^

ZORA berkata...

siap sedia..hahahha

AwieKashi berkata...

@ainuldahlan
hahaha! boleh2...
memang payung nie disediakan khas utk photoshoot! -.-'

AwieKashi berkata...

@ZORA
siap sedia???
pun boleh...
HAHAHAHA!

*pending

AliaJustea berkata...

sumpah cantik !

*cari yang colour mcm ni tapi kecik sikit tak jumpa ponggg =='

AwieKashi berkata...

try tgk kat sebelah hea punya kedai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...