LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 12 November 2011

AIM ke-18 Best ke??

Ok..malam nie semua orang nak crita pasai AIM ke-18… Aku je blur tak tahu pape… sebab baru abis khusus MDS utk hari nie… untunglah hangpa dapat tengok TV je memanjang… Aku APTB… T.T *takpe…demi sayang student-student baru..


Owkeyh…tengok la wall post at FB…









Najwa Latif siap bergambar lagi dengan Greyson Chance!
Amik hangpa gegerl…jeles la sampai menitisss air liur~
Muahahahaha~!

22 ulasan:

nonyy berkata...

Okay sad :'( Tak dapat tengok tadii .

AwieKashi berkata...

@nonny
xpe..kita senasib...tgk ulangan jelar nnt..tak pun download je

Cik Tetra berkata...

AIM sangatt best!!! jeles ngn najwa latif..untunglahh die dpt nyanyi ngn greyson chance *sangatttt...

nonyy berkata...

Haha , okayokay . Tu pun kalau dapat tengok ulangan . Klau terlepas jugak tak tau lah

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu..yela...nnt waeda kasi info terkini utk kitorg yg berkhidmat nie..
lupa abis dah dunia luar...huhu

AwieKashi berkata...

@nonny
okay..chill lah.. :)
*download je

Cik Tetra berkata...

hahaha...okeyy.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
wah...baiknya waeda...
muahahahaha

Arebelz Syuhada berkata...

mmg syok.. :))

AwieKashi berkata...

@arebelz syuhada
untunglah dapat tgk puas2...

Cik Tetra berkata...

baik eh..ouhh tidak..sy sadiss.. :D

Arebelz Syuhada berkata...

HEHE.. (^_~)

PuTRa Kakashi berkata...

@cik tetra
eh..kenapa perlu sadis?? :)

PuTRa Kakashi berkata...

@arebelz syuhada
hehe.. Tlg jd wrtawan pasal aim lah..

Cik Tetra berkata...

sangat perlu! :)

PuTRa Kakashi berkata...

@cik tetra
knpa sadis? :)

Hunnym Syot =) berkata...

tak jeles pown!
tak minat kat gryson chance.. :) haha

http://irsyanim.blogspot.com/2011/11/ciri-ciri-lelaki-yang-boley-dibuat.html

HaLuNa ReTrO berkata...

najwa latif kureng la..mcm jauh je~ hahaha~ (sory ibah)

Umie Artoqiemie berkata...

*menitis sebaldi air liur berdarah*

Sha berkata...

Terbaikkk :)

AwieKashi berkata...

@all of u
hahaha...kelakar la korang nie,,,
wlpn aku tak tgk lagi AIM aku rasa mcm gempak ckt kot dari sblm nie..

syifa' berkata...

Greyson Chance tu sapa?? ~tetibe tak kenal.. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...