LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 28 November 2011

Barang Oh Barang

Awal sem + last sem kali nie really really really awesome! Walaupun hanya 4 paper final saja… Tapi 4credit hour! Ohh…kat situ tetiba tersangat SH*T ! kalau tak dapat A kompom really tak 4plat! Last sem kot…nak jugak 4plat..asyik 3 above je.. OK..try be smart study..chaiyok!!

 locker cek tak macam gegerl >.<

Nampak tak? HAHAHA! Locker aku cantik kan? *dah kemas memang la cantik kan..puih!! sebenarnya ada lagi satu beg baju..nak buat camne,hanger aku kena kidnap lagi, simpan kat bawah kolej.. nak je aku sumpah sorang-sorang repeat paper final…

Sini aku listkan barang aku yang telah di kidnap oleh suspek yang tak dapat di kesan CIA mahupun forensik semester lepas:
*calculator (asset penting aku dah 2 kali hilang NYAWA kot sebagai student maths)
*Buku Entrepreneurs aku (test 1 fail sebab hilang tak dapat baca langsung)
*Sandal Caspia aku warna Hitam pun di kebas...
*Slipper kuning biru pun kena rembat...

Tolong pulangkann!!!  T.T

52 ulasan:

aqmalazmi berkata...

org pandai mesti lah boleh =)

Rozuan Ismail berkata...

wah,kemasnya macam loker gugurl.hehe. yg dalam laci x tunjuk ke?hoho

Cik Tomato berkata...

amboihh , barang komestik dia banyak nyeee . ngalahkan yeen ni :P

hihi, garnier for men ea ~

AwieKashi berkata...

@aqmalazmi
Insyaallah!!!
hopefully cam tu la... =)

AliaJustea berkata...

locker gegurl pon tak macam ni =='

*jujur tak ;P

AwieKashi berkata...

@Rozuan Ismail
HAHAHAHA! awl2 boleh macam nie...
try tgk akhir2 jadi cmne..
dah mcm masuk penyamun dah ha..

AwieKashi berkata...

@yeen
shhhhh!
kantoi sudah...huhu
macam-macam try...latest la nie..
ngeee

AwieKashi berkata...

@AliaJustea
ala...boleh je..
kemas cantik2 amik gmbr..
baru awesome nmpak! :D

eiza rahman berkata...

ada angry bird laaa.. (penjaga loker barang kali)

mesti bleh dpt pnye 4plat.. god luck brooo XD

AwieKashi berkata...

@eiza rahman
nak angry bird???
xpe2...tggu besday... ahahahax! XD

karyaku..duniaku.. berkata...

tsangat kemasss...
gilerr ahhhh..
ohsom mpp..
kih3..
>.<

AwieKashi berkata...

@karyaku duniaku
wah..dah pandai "awesome" skrg!
hehe...

Haziq Zainal berkata...

Goodluck untuk dapat 4plat! Awie boleh!

karyaku..duniaku.. berkata...

boleyhhhh la siked2..
panday2 cm gitu jer..
hahahahahahahaha..
next tyme bru fucking awesome plax..
hahaha..
:p

AwieKashi berkata...

@Haziq Zainal
yeah!! contohi la abg HZ..!
dah dpt 4plat..!!! ngee
dapat 'adik' semalam.. hahahaha

AwieKashi berkata...

@Haziq Zainal
yeah!! contohi la abg HZ..!
dah dpt 4plat..!!! ngee
dapat 'adik' semalam.. hahahaha

AwieKashi berkata...

@karyaku duniaku
wahhhh....
bagu2...
tingkatkan prestasi
kurangkan kontroversi...
=)

Cik Tetra berkata...

wohooo..locker kemain lagi..kemas giler!tolong kemaskan locker saye! hahaha okeh ade angry bird disitu..comel!

p/s: gile banyak brg kena curi..slipper ohsem biru kuning pon kena curi? ohooo..nsib baik payung x kena rembat..hahaha.. :D

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu...payung tu pun hampir di kidnap...nasib dapat balik..
boleh lak diorg pinjam tertinggal dlm keta sewa...
tersangat da*n!

Azwa Azee berkata...

saya nmpk kad matrik tu je yg paling menyerlahhhhhhhhh

AwieKashi berkata...

@azwa azee
akak...agak2 la kan... ngee
tahu la card matrik patutnya warna kuning....
atau dikenali dalam bahasa german kaler YELLOW... hahaha

shafika hanis berkata...

haha cantek spec :D

AwieKashi berkata...

@shafika hanis
wah..nampak je ea??
kali nie boleh buat game mencari barang nie...
HAHAHAHA!

moshi_boo berkata...

bnyak nya brang kena kebas...huhu

p/s : bnyk brng kosmetik ea.haha mmg jga mka nih!

kura berkata...

banyak gila barangan. locker sy kosong je punn. hahah

Fieco berkata...

haik,, burung marah pon ade tuu.. XD

onie berkata...

banyaknya mekap tuh! acececeyyy...sekarang kemas lagi dak?hehe

AwieKashi berkata...

@moshi
huhu...takdelah....
skrg tgh mencari la...
byk yg kureng sesuai lah.. >.<

AwieKashi berkata...

@kura
HAHAHAHA!
byk ke?
aku rasa ckt je nie...
bel0m masuk lagi buku2 yg dlm kotak also baju2 aku..

AwieKashi berkata...

@fieco
wah...nampak je ea? =)

AwieKashi berkata...

@onie
masih lagi....
huhu...
meh dtg tgk 0.0

Abang Zam berkata...

untunglah awie

Saddila berkata...

banyak gila barang hilang . ish2 .
ade burung biru laa dlm locker dia . angry bird :))

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

fulamak leh wat laki nie har3

IkiN NikisA berkata...

angryy bird :D

AwieKashi berkata...

@abang zam
untung amende kau...
dah la tak datang bilik aku sggah uitm...
xpe cek...

AwieKashi berkata...

@saddila
ada cadangan tak nak kasi ilang barang??
selain buat borang iventori ke...?? >.< huhu

AwieKashi berkata...

@CWL
haha...boleh buat laki???
selama nie tak laki ke sy wahai cik adik sayang oi??? ngee

cik pinaz berkata...

tak penah jumpa lagi loker laki yg sedap mata memandang ^^

entah mcm mn la rupa lps snap pic ni kan hehe ^^v peaccee !!

AwieKashi berkata...

@cik pinaz
tu la kannn??? hehe
terasa riak & takbur pun ada....
hohohoho!
*tak de lah... =)

nasha sanza berkata...

huhu..memang seorang yang rajin kemas..biasa la kena curi kalo duk asrama..sabar jelah..

AwieKashi berkata...

@nasha sanza
rasanya diorang tak mencuri...
ambik tak kasi tahu.. >.<

si robot comel berkata...

ehem ehem nak curi payung rainbow tu boleh dak?saya pencuri yang baik hati ,kalau nak mencuri mesti bagitau kau pemiliknya awal-awal.kahkah,hehe

GincoMerahJambu berkata...

last sem was my final sem and syie hilang baju kurung rm 1++ .. ade je bnd hilang last sem

AwieKashi berkata...

@si robot comel
HAHAHA!
nak curi ea?
"ok...take notes...malam nie kul3pagi,datang bilik bernombor SR 250,,eh,,SR 251..sebab 250 bilik elektrik...kalau kat kertas dia tulis 250 bilik nie...tapi kat atas pintu sticker '251'...ting ting tong..terima kasih"...

AwieKashi berkata...

@GincoMerahJambu
yeke??
wah...memang nak kena sumpah betul tu ini punya olang...

laskar pelangi berkata...

serius kemas gila! fuh! =D

ღ Nurrul berkata...

banyaknya yang hlang ! adushhh ! duit semua tuh nak kena beli balik ! aiyuooorkk !

bayi beriman berkata...

yang kat bawah sekali tu boleh beli ridsect dan tak beri peluang kepada nyamukkk ... hehe

NisaAdnan berkata...

payung pelangi paling menyerlahhh. haha

hyz berkata...

kemas gak locker

Atiqaa A. berkata...

locker dy kemas ahhhh.bole geng ni.huahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...