LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 25 November 2011

Bestnya Main Copy-copy paste!


Memandangkan kelmarin takde kelas plus hari ini pun sama sampai la hari isnin sebab cuti awal muharam…maka di katakan 5 hari lah aku cuti… waa…gempak tu…! *dengan keadaan yang agak over… padahal duk kat kampus jugak aku…tak ke mana pun… haprak betul.. pfft~


SUKANYA AKU TENGOK ORANG BALIK NAIK BAS WARNA KUNING Tu…. -.-‘ *Oh..damn!!! takpelah…kasi chance kat hangpa balik dulu… tak leh blah satu bilik copy paste aku punya post FB semalammenganjing abis… bukan setakat menganjing..ber meow-meow lak tu.. nak je aku wrestling sorang-sorang…*watchaaa!!!hambikkkk hang! Boleh bayangkan tak macam bruce Lee? Tak dapat bayang pun buat-buat Nampak ea?



Yang nie kerja 3 orang rumate aku! aku dah belasah pun....(Summit, Neutron, Phetoum)

 
kerja kawan senegeri & sekelas




Ada jugak yang follow buat post yang sama,oh…tersangat F*Tutttt*ing Awesome depa nie.. belogger campus mate  ( wawa , Ieja )lak tu.. *hambikkkkk hangpa! ok..suka hati hangpa lah… aku cool je… dah biasa dah… Lalalalala *buat tak tahu… Nasib la depa nie jauh dari kolej kediaman,,tidak memang masuk jamban la korang kena buli.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! *opss….terlebih suka…versi stacy

37 ulasan:

IkiN NikisA berkata...

untunglah HOT ! tu la yg ramai plagiat tu .. haha ..

ehemm3 :D

Cik Tetra berkata...

HAHAHAHA..ni namenye Statement of the day..muahahaha..untunglahh org hot..statement FB pon kena copy..:P

hang xyah nk sedih sgt la kan..ceq ni lg sedih..rumah dekat tapi tak balik pong!!

Cik Tomato berkata...

hehe, alololo ~ tian tian dia tak dapat balik langkawi . Hihi ^^

eh eh, ramainya yang copy post dia. Fames gak abg awie ni :)

AwieKashi berkata...

@Ikin Nikisa
xde maknanya...HOT...HOT tak berpunya
macam orang tu dgn capital S... HAHAHHAHAHAHA!

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
xpela tak balik pun...
every week boleh je cau ke rumah an??
macam cek nie boleh je kalau nak cau every week...
tggu bapak cek jadi owner syarikat kapal terbang...

AwieKashi berkata...

@Cik Tomato
Bukan femes namanya tuh...
itu di katakan "nie makan die hang.."
wat post entah pape...
>.<

Rozuan Ismail berkata...

kan dah kena bila terlampau hot

aqmalazmi berkata...

ahhahah..erkk wey bnyak nye yang tiru!
HAHAHAH

AwieKashi berkata...

@Rozuan Ismail
xde maknanya la... >.<
tapi gua cool je.. ngee

AwieKashi berkata...

@aqmalazmi
HAHAHA!
kau tak nak tiru gak ke?? =.=

moshi_boo berkata...

hahahahha lwak la kwan2 awie..
seyes lawak!

Cik Tetra berkata...

ahahahahaha...speechless..x tau nk komen ape daa..hahaha xpe la hang..ni kan last sem.. nti pasni dah tak pandang negeri johor dahhh.. ;)

♥winkiwinki haziqah♥ berkata...

saya berasa terharuu kerana ade post fb kite dalam blog MPP . weeewiittt !

#abg awie maraa ka ? hewhewhew

AwieKashi berkata...

@moshi
lawak la sangat kan...hehe...
pape pun lantak lah...

AwieKashi berkata...

@cik tetra
yela kan...dah sem last dah..
lepas nie rindu waeda lah... HAHAHAHAHA!
tak leh nak kutuk2 lagi ngn kaki tu kalau lalu depan SR...
muahahahaha!

AwieKashi berkata...

@haziqah
tak marah pun...suka sangat tau..
HAHAHAHA! >.<

Cik Tetra berkata...

hahahaha..owhh rindu nak mengutuk rupenye..agk kurg asam disitu..muahaha..ehh nur wahidah mohd dah x pakai tongkat okehh..hehehe.. :D

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

mai dah geng kita

AwieKashi berkata...

@cik tetra
ala...yeke...
tak leh la kutuk lagi...
huhu....

AwieKashi berkata...

@CWL
huhu,,,,
*give me 5!

ieja faiq berkata...

waaa terharunya dapat masuk dalam blog org femes :p haha

# nasib baik tak kena sumbat dalam jamban . syerammmm niyhh :D

kura berkata...

hahha. xda koje!

NEutrON dAN haQIm berkata...

ala...bukannya selalu...
takpe aku ade... =)

Liling berkata...

haha. relex la. baru mcm tu dah gelabah.

saya tak balik beraya aidilfitri, lagi haru. sebab saya orang sabah. =)

eh. nice header.

u been followed,btw. feel free to follow me. =)

Cik Tetra berkata...

igt x touching ke kalau asyik kena kutuk je..sadisss tau.. huhu..

Ainur Hamzah berkata...

bhaha. pakcik ni kena nganjing :P
padan muka. haha
best gak main copy-2 ni :D

محمد رازيق berkata...

haha.. copy paste mengeratkan silturrahim der.. hehe

AwieKashi berkata...

@ieja faiq
haha...takpe2...
buatlah lagi kalau nak masuk dlm entry lepas nie...
ngee :D

AwieKashi berkata...

@kura
kau tahu xpe...
if kau xde keja juin la...
muahahahaha!

AwieKashi berkata...

@neutron
ok..ok...layan je movie yg ada kat lappy sampai ke pagi lagi nnt... hahahahaah!

AwieKashi berkata...

@Liling
bukan apanya,,,sedis xde member setempat lah...
balik je sorg2...
xde geng...

AwieKashi berkata...

@cik tetra
ok..ok..
lepas nie tak kutuk dah...
manja2 je ngn hang...
boleh...?
ngee :D

AwieKashi berkata...

@Ainur hamzah
huhu....hawat cek?
nak juin jugak ke? ;)

AwieKashi berkata...

@ محمد رازيق
HAHAHA!
betul2...
sokong kau.....!

ilabell berkata...

haha ramainye copy2 status bro ni... xpe copy if yg baik... hehe ;)

AwieKashi berkata...

@ilabell
hehe...paste!paste!paste!
=)

asyrah salleh berkata...

w0ooaahh,untonglhaa AMRI OTHMAN 108 orng LIKE tuh,memang btul2 HOTSTUFF nie :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...