LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 23 Disember 2011

Mana Student UiTM Segamat?

Krik…krik²… krik²… *kedengaran bunyi cengkerik di malam hari… Bapak gila bosan dok sorang terperuk kat sini… lepas tu, member² asyik cakap “pasal banjir”… lagi la aku terasa bosan yang teramat…. Entah kenapa la nasib aku nie macam nie… Sabo jela… ada sebab musabab kot! Tawakal je..




Usyalah tengok aku kat luar tingkap nie haa… nampak gelang kod badminton kosong,futsal pun kosong..tidak tiap² malam ada orang je.. malam nie terus takde…dah sampai rumah bising lak tu… krik² betul depa nie… Diam² sudah.. buat aku jeles tahap kritikal je..

MAK!!!! Cekk nak balik!!!!!
#tapi tiket bas hari ahad!

Apa lagi , dah tak tahu nak buat apa… mula la buat keja gila… Aku usya tengok POKE kat FB terus balas semua yang ada dalam 500++ tu…sebelum nie poke ubah nak kenaklik YES bagai..malas lah..sekarang sekali klik je..effesien n efektif la MAkzeBEkkkk nie.. HAHAHAHA!

62 ulasan:

Cik Tomato berkata...

Uishhh, sorang-sorang je kat kolej? Tak seram ke ?

Hurmmmm, kalau yeen la , takde nye naak stay sana sorang², takut mak jemahhh :P

♥ nitnot berkata...

Duh , budak UITM Segamat ke ? HAHA
Kesiann awak .
Tapi memang kesian lah sape yang duk situ dah lah macam terperukk jee . Kehkeh , os mall pun tak siap siap . -.-

AwieKashi berkata...

@Cik Tomato
Yup....yeen tak nak temankan...soh superman balik awal sgt...cam nie la jadinya T.T

AwieKashi berkata...

@ nitnot
os dah siap....LFS asyik penuh org je...maklumlah...panggung wayang baru...kedai2 lain je belom masuk...

Chenta S Qaseh berkata...

nasib sama la ni haihh..
nsib bek ada 2 classmate yg sudi dtg blik angkara tkut dok sorg2 dlm blik msing2

Rozuan Ismail berkata...

eyh, korang dah cuti ke

AwieKashi berkata...

@chenta S Qaseh
sha tak balik lagi ke ??

AwieKashi berkata...

@Rozuan Ismail
dah start cuti midterm break lah..
T.T

Chenta S Qaseh berkata...

lom lagi..still di yuhaitehem kesayangan

AwieKashi berkata...

@chenta S Qaseh
tadi org pergi beli mkn kat uptown...
=)

Chenta S Qaseh berkata...

ouh yeke.. tataw ulak bukak..
makan maggi je ni

Cik Tetra berkata...

u ollsss sorang2 ke?? tak takut eh..btw im home!! hehe.. :D

p/s: okeh da boleh kawan skg..dah tamat tempoh kann..haha..ke u ollss x nak kawan we olls lagi.. :P

AwieKashi berkata...

@cik tetra
majuk la...sampai hati balik tak ajak.. T.T

EmpayarUtama berkata...

eh cutikan senin ni, balik laaaa

Nafisah Ruslan berkata...

saya dah selamat sampai umah semalam.. pdan muke! spe suruh beli tiket lambat.. hehe

AwieKashi berkata...

@EmpayarUtama
tak aci lah...kemarin pun dah depa balik..hari nie dah tinggal sisa-sisa je..

AwieKashi berkata...

@Nafisah Ruslan
Ok,fine!!! setempek kena kat muka... >.<

Cik Tetra berkata...

errr..nak majok? omo! tak ROCK la mcm ni..xkan we olllss balik pon nak kena ajak u ollss?? :P

p/s: nak kirim something boleh? haha ^^,

chemay berkata...

uitm segamat jauh tak dari jb?
chemay belajr kat jb je.
:)

takpe2.
2 hari lagi dah boleh balik dahh.
sabar sikit ye?
heee
:)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
kinder bieno lagi?????? :D

AwieKashi berkata...

@chemay
untunglah..umah dekat je....


#nasib badan tak menyebelahi... T.T

Cik Tetra berkata...

heeeee...boleh tak..boleh tak? nanti saya bayar ye..jgn risau..saya boleh dipercayai.. :D

Saddila berkata...

kesiannya dia tak balik lagi . haha
retis gila ramai orang poke .

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hehehe....boleh je...
dah tau dah...

AwieKashi berkata...

@saddila
retis mendenya.....
kampusmate yg ramai... :D

Cik Tetra berkata...

yeayyyy!!!!!!! hehe..gumawo.. ^___^

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu...sangat memahami ok!!

#wah..add skype...

Cik Tetra berkata...

skype?? err?? ade eh? ceq lupa la u ollss..da lame tak bukak..

AwieKashi berkata...

@cik tetra
amboi...terus bukak ea??
huhu...pantas & effisien... :D

Cik Tetra berkata...

hahaha..budak diim mmg effisien!sangatt! harap maklum!

AwieKashi berkata...

@cik tetra
ea??? patut la ramai je dapat 4plat ye...bagus2....!
amalkan selalu yerk!

Cik Tetra berkata...

hahaha..hamboiii perli ke apa tuh.. BAIK.. :D

si robot comel berkata...

awat balik hari ahad?

ohh tadi poke ye,lalala :D

AwieKashi berkata...

@cik tetra
tak de pape...
betul lah org cakap kan..
tapi kejap je bukak kan... :(

AwieKashi berkata...

@si robot comel
taklah..mana ada org poke dia....

#lalalalala :D

kura berkata...

kosong! sama mcm hostel gua!

Cik Tetra berkata...

awie: abis tu org chat kat skype.. dia tak balas..so tutup laa.. hahaha

AwieKashi berkata...

@kura
wah.....give 5 lah...!
HAHAHAHA! buleh geng kita...

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hehe....orang baru bukak la..macam mana nak balas....

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

peh, tiket hari ahad ehh awie?? awesome nyee.. hihi..

sabar je lah yek.. esok awie balik laa.. kan kan..

wawa ♛ berkata...

anda masih di SEgamat ? okehh, kesiannyee . tiket hari ahad pukul bape ? #nak kirim Kinder Bueno jugak . HOHOHO . tapi awie belanje :)

AwieKashi berkata...

@Ibah
tak payah nak awesome sgt lah kann!!
cepuk nak???!

AwieKashi berkata...

@wawa
ahad tiket malam.....
lambat seh nak tggu... -.-'

Azwa Mohd Fauzi berkata...

jage uitm elok2 yeee :D

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

hehehe poke poke si manis

AwieKashi berkata...

@Azwa Mohd Fauzi
tengah jaga la nie..
nanti kasi duit gaji part timer nie...

AwieKashi berkata...

@CWL
huhu....yela si sweet!!
wajib tuh..! ;)

NisaAdnan berkata...

perghhh sabo jelah kena tinggal sorang. hati hati naaa!

AwieKashi berkata...

@NisaAdnan
tahu la...dah la balik tak ajak org pun kan..fine!

Rtp Farra Arisha berkata...

hehe, forever alone? :D

♥ mazaitul ♥ berkata...

ala,cian..
student lain da bersenang-lenang kt rumah la. btw, dego2 jalan ke tangkak da ttp sbb air da naik. ish3! byk2 doa la ea. :p

aQimie Ceplos berkata...

hahaha!
TULA. sape soh balik lambat :)
syg uitm lebih.
wie. nak cokelat tw <3

AwieKashi berkata...

@ Rtp Farra Arisha
nampaknya macam tuh la.. T.T

AwieKashi berkata...

@mazaitul
huhu...harap2 xde papelah.... =)

AwieKashi berkata...

@aqimie ceplos
kau pun bawa singapore jadi malaysia semula...

suha berkata...

uhh? kenapa lambat? hari ni dah ahad, awie dah dapat balik. haha.

azira berkata...

Origami diaaa.. Hewhew ;B

AwieKashi berkata...

@suha
huhu....nanti malam lah bas...
btw,awal pagi dah kemas2.. =)

AwieKashi berkata...

@azira
wah...perasn jugak kau ea...
hahahahaha

Juliet_iRa~" berkata...

semua da blk jumpa mak ayah..heee ;p

Mira berkata...

Eh, bunga tu buat dari kertas eh? Cantiknya!

mrs.cokelat berkata...

hang takyah balik laaa dok ja kt citu.. cek mmg dah kt utara na.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...