LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 18 Disember 2011

Kau Nak graduate bila???

TARIKH AKHIR BAYAR YURAN & GUGUR TARAF 22/12/2011

Barangsiapa baik hati,tolonglah bayarkan yuran akademik untuk saya... T.T

39 ulasan:

Alia Rahmat berkata...

awie tak amik PT eyhh?
alia pun pernah dapat cenggini , sebab bayar lambat =='

tak boleh nak validate

reza al-razi berkata...

4 subject je ke?? Untong lorr..

HaLuNa ReTrO berkata...

hahahaha...lex lex jerk~

Farra berkata...

HAHA, Rilex lahh okay ? :)

AwieKashi berkata...

@Aliajustea
yup..tak amik PT lah...
validate tak leh... T.T

AwieKashi berkata...

@reza al-razi
4 subjek semua sbjk kiler kot..
tak perasan ke 4 credit hour 0.o'

AwieKashi berkata...

@haluna retro
kau tau lileks je..
kawan la ngn kecik kau tuh!!

AwieKashi berkata...

@farra
tgh try to cool nie... :(

Alia Rahmat berkata...

u need to pay . insyaALLAH rezeki tu ada saje :')

nadiahjamian berkata...

kes ko ni same mcm isma dohh tak bayar yuran lagi. HAHA. tp sbnrnye sistem yg lambat. eh? ke mmg ko xbyr lagi?

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

alalala.. awie, na tau tak?? ibah pon belum validate lagi tau.. ni haa, baru je bayar.. sadiss kan.. semua kawan2 dah antar tandatangan kat PA kot.. huhu..

p/s: BIAR IBAH TOLONG JAWABKAN, AWIE KENE GRADUATE SAMA2 SERENTAK DENGAN KITEORANG TAHUN NIEE!! ^^, gudluck awie..

AwieKashi berkata...

@Alia Rahmat
Insyaallah.. :)

AwieKashi berkata...

@nadiahjamian
memang belum bayar lagi lah... huhu

AwieKashi berkata...

@Ibah
hahaha...mesti punya kena graduate sem nie jugak!!

#walaupun cmne susahnya subjek!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

awie : huhu.. susah ehh.. tu laa banyak nye 4 credit hours??? ibah semua 4 subjek cuma 3 credit hours jee... insyaallah awie bleh punyee.. :D

Cik Tetra berkata...

err..meh la cik tetra tolong bayarkan..haha.. :D

#4 credit hours..woahhhh..gudluck!

Saddila berkata...

okay dila support kamu . bagi sini no akaun bank :)) hihi

AwieKashi berkata...

@Ibah
huhu...okay2..
target 4plat sem nie perlu usaha lebih.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
wah...baiknya kawan sy yang sorg nie,, ;)

AwieKashi berkata...

@saddila
wah...bia btl nie??
hehe..

Teenager Housemaid berkata...

cek purse kejap..
alamak, ad dua ringgit je laa..
xboleh la nak tlg bayarkan..:)

AwieKashi berkata...

@Teenager Housemaid
hehe....duit henggit pun boleh apa.. :)

@ Syima Raaif @ berkata...

alolo kesiannye..sabar ekh..rezeki dimana mana =) btw budak dqs awat sikit sngt subject korang~ jeles =.=

Teenager Housemaid berkata...

hahaha...;p
jap cek diri sndiri jap..
alamak..saya kedekut la..;p

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ushoo.. target 4 flat ehh?? kenapa tak target kondo terus ?? heeee...

P/S: gudluck ehh awie ^^, wish ur dream come true ! ( ehem2.. aritu janji awie tak terbala lagi kan.. huhu )

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

* terbalas

Papa PUSS berkata...

Hehe baeknye hati ada org nak byrkan yuran mamat ni hehehe.. #cepat2 beratur.. :p


Follow here..
Hope hit me back.. :)

apik pehe berkata...

huhu..keje part time..wat cam aku dulu..jual oblong..hehe..laku woo

si ngokngek berkata...

buat konsert tgh jalan weh,haha

chemay berkata...

meh2 chemay kasi pinjam dulu duet nak bayar yuran tuh.
tapi ade 10% charge la.
nak?
:)

YOUsoF berkata...

Buat bisnes jual pelekat, ok jugak apa.. ;D

cimOt berkata...

jom jalan2 carik duit..

EmpayarUtama berkata...

Nak ucap selamat berjaya semoga keputusan sama cam credit unit tu :)

♥ nitnot berkata...

LOL - baru nak komen . HAHA 22/12/2011 hari nih duh . Dah bayar belum bro ?
*Alhamdulillah aku pinjam PT . (:

♥ nitnot berkata...

Eh salah , aku tak pinjam PT , Mara support . *wink wink

*Segan pulak terkomen dua kali . KihKih -.-

hyz berkata...

mintak nuffnang tolong bayo. hek3

nz kamaruzaman berkata...

Awak ni tk malukan? Nak mintak org byrkan. ishk. :P

cik pinaz berkata...

menabunglah dari sekrang .. hehe ..

mrs.cokelat berkata...

semester ni mesti grad punyer.. gudluck kamu :))kim slm junior ek ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...