LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 4 Disember 2011

Cita-cita tak kesampaian

Hey, Entry kali nie aku rasa amat terkilan, apabila waktu sekolah rendah, aku bercita-cita nak menjadi seorang DRIVER, bukan DRIVER kereta, kalau DRIVER kereta memang dah tercapai pun… Tapi aku bercita-cita ingin jadi seorang DRIVER Kapal Terbang mahupun parajurit! :’)

Tapi,nak buat cam mana kan? Belajar fizik ,kimia tak score. Trial je SPM je dapat A, bila SPM betul macam haram… #over macam terer dah, ingat boleh dapat A untuk SPM… Padan muka aku,dapat Cash! >.<

Di pendek kan cerita, orang berpusu-pusu pergi ke Langkawi sekarang, aku terpaksa wat dunno je sekarang kat kampus. Kawan kampus aku siap dah booking tiket flight lagi pergi sana. Kalau hangpa nak tahu, LIMA lagi bapa hari je nak start! #aku tahu,hangpa tak tau LIMA nie.. bukan “5” tau dak! Tapi Langkawi International Maritime Airport.. semua pasai Air Show & Maritime punya show.. Sumpah best…! Ok,aku amat jeles pada kawan-kawan yang post pasai LIMA kat FB…!

Aku malas nak cerita panjang… usya gambar nie sudah… :’(


Royal Air Force dari Britian

Lebih di kenali sebagai Red Arrow

The Best Air Show Team

Always like Cool...

Pertembungan persilangan yang amat bahaya dan menarik.. #cantik giler beb!

Yang nie lagi sekali...

Partner Skills..

The lastest coming LIMA 2009 # sayap dia boleh bukak & tutup...sangat awesome!

Single air Show

Ini saja je ... nak kasi nampak Jalur Gemilang tu..baru terbaik! ;)

Tak dapatlah aku rasa lagi kat rumah yang sentiasa ada jet berterbangan di atas langit selalu.. #kalau kat sini kawan-kawan aku takut nak mampus macam nak kena bom,tapi aku dah terbiasa benda alah tu... *ok,sempat lagi aku nak belagak kan... hambikkk!


OrgLangkawiYgTakDptTgkLIMA,
Awiekashi :'(



42 ulasan:

cik pinaz berkata...

la , org langkawi ke ? boleh blnja coklat la ni ..
best la tgk gmbar jet2 tu semua .. patut la skg selalu dgr jet tu lalu ats bumbung ..

wawa ♛ berkata...

seronokkkkkkkk tu . rugi tak dapat tengok . dulu dulu teringin nak tgk jet terbang kuar asap warne warne tuuuu :|

AwieKashi berkata...

@cik pinaz
HAHAHAHA!
kenapa? kenapa?
ingat kita nie orang mana?

AwieKashi berkata...

@wawa
tahu xpe..best kot...teringat zaman sekolah..sanggup nek basikal gi tengok kat atas bukit pemandangan indah yang mengadap airport langkawi.. :')

Cik Tetra berkata...

woaahhhhh gile awesome LIMA tu..untunglahhh jd org langkawi..wlpun kali ni x dpt tgk..tp PERNAH tgk jgk kannn u ollsss...

AwieKashi berkata...

@cik tetra
tak payah nak "u ollsss..." sangat la kan,,,
rugilah kali nie terlepas...
2009 kejap-kejap je tgk sebab keja kat kenny rogers...wlpn dlm airport jugak.. >.<

wawa ♛ berkata...

untunglahhh duduk kat langkawi, pernah jugak tgk . wawa ney, tak pernah tgk langsung . lagi sadis =='

Cik Tetra berkata...

hahahaha..bia la nk ckp u ollsss.. :P alaaa kalau takut rugi..g lah balik langkawi sane..btw sekurang-kurangya pernah kan..we olllss langsung x pernah tgk tau.. -_-

AwieKashi berkata...

@wawa
huhuhu..tak mau nagis-nagis...
nanti kita pi tgk ramai-ramai..

AwieKashi berkata...

@cik tetra
yela...yela...nakk jugak menang kat dia..
hambikkk!!!!
#siap korek2 lagi nie..guna skork!

Cik Tomato berkata...

Erkkkk , last 3 years yeen g langkawi. niat di hati nk tengok mende ni lah but sad , kami sampai awal seminggu . padahal pakej bercutinya 2 hari je . haihh! *extra sad :'(

AwieKashi berkata...

@cik tomato
ala...sadisnya...kenapa tak cakap awl2...tidak boleh tumpang my homestay.. =)

Cik Tetra berkata...

hahahahaha..yes!! hamboiii kemain lagi hambikk diaa..~baik~

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hehe...bukan selalu an??
nak sangat...
itu baru awesome namanya... :P

Cik Tetra berkata...

elehhh..bukan selalu konon..okeh yang ni tak AWESOME! :P

AwieKashi berkata...

@cik tetra
pun boleh macam tuh???
ei,,,xkira...
AWESOME jugak!!!

cik pinaz berkata...

ingat org selangor , KL , johor .. cm tu la..

AliaJustea berkata...

oke , tak penah tengok LIMA pon . kat tv je lah hadapnya .

AwieKashi berkata...

@cik pinaz
HEHEHE...okay..
lepas jgn cop org lagi macam tu... ^^.

AwieKashi berkata...

@Aliajustea
okay..okay...
cool je...nanti tengok kat german ye..
kita buat trip..
muahahaha

NisaAdnan berkata...

amboi, meghiah langkawi
naaa. awat hang tak pi?
pi jelah, skip je class
tuu. sekali sekala! haha

Rtp Farra Arisha berkata...

getting and learning the new one is also great :))

study di langkawi ya?

ღ Nurrul berkata...

bestnya , teringin nak ke Langkawi , tapi tak taw bila.. hurmm

AwieKashi berkata...

@Nisa Adnan
nak pi watpa eh...
akademik lebih penting..
sayang uitm lebih nie... >.<

AwieKashi berkata...

@ Rtp Farra Arisha
uitm segamat,johor lah... >.<

Atiqaa A. berkata...

aiyaaak sy lagi jeles tak dapat tgk.dpt dgr bunyi jet kat tb pon jadilah *klau ade..huhu

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

cerita sedih ka nie hehehe sengal sengal hehhe tiru ayat ko :P

si robot comel berkata...

wa lagi menangis tak dpt pi,sobsob

AwieKashi berkata...

@Atiqaa A
Hehehe....
nak soh dia lalu tak??
boleh cntact nie...
ngee

AwieKashi berkata...

@CWL
luahan perasan nie...hehe


#wah..dah pandai skandal cek nie tiru2...=)

Afiqa Dayana berkata...

woaahh, bestnyee ~
tak pernah tgk . sobs sobs :(

AwieKashi berkata...

@Afiqa Dayana
jum gi langkawi sekarang..dah start dah pun.. :(

aQimie Ceplos berkata...

xpe wie. t malam kite buat ORIAMI kapal tebang beso2..
kau dudk atas tu.
aku kasi fly dr wing 3c. haha!

chemay berkata...

ehhh.
tak pernah tengok pon jet terbang2 niee.
jakunnye sayaaaa
-.-

L berkata...

aku teringin nk p.. huhu sonoknyer..

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

Farra berkata...

waaah~ :)

hyz berkata...

wahhh gempax. kalaulah asap moto saya leh warna warni camtu kan besh...

AwieKashi berkata...

@aqimie ceplos
banyak la kau...
kau try dulu baru aku follow...

AwieKashi berkata...

@chemay
hehe...xpe2...
tgk la nie puas2... :)

AwieKashi berkata...

@L
dah bapa kali hang pi langkawi tgk LIMA?

AwieKashi berkata...

@Farra
okay..awk teruja...
saya lak terkinja.. :(

AwieKashi berkata...

@hyz
ye tak ye gak kan...
jum try kita buat akrobatik jugak..
entah cm ne ye moto buat aksi silang2.. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...