LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 10 Disember 2011

Kreativiti Pemangkin Minda Cergas ^^.

Yoo…yooo….what’s up! Lama tak hapdet rite? HAHAHA! Biasalah…bakal jadi PM macam nie lah… *muka macam nie nak jadi PM?? Ohhhhhhhhhhh….D...rite! hehe…ngee =)

Okay…berpandukan dengan tajuk entri yang cek tulis, memandangkan tak dak gheja.. cek buat origami… Semoga anda pun boleh tiru “AKSIini sebagai penghapus boring ANDA… sangat awesome! Kalau tak tahu..search la google ye… senang je… Boleh la create cikit otak hangpa dari tak berfungsi,bak kata orang boh cikit minyak pelincin!!! ^^.

 
Tengok gua buat apa?? Awesome kan???


Dan hasilnya,cek tak perlu siram pokok bunga cek tiap-tiap hari…huhuhu….
Siap berbintang-bintang lagi tu… awesome teramat!
SELAMAT MENCUBA!
(^_^)v

75 ulasan:

aqmalazmi berkata...

weyyyyy..tak reti dow..
ohsem gila..
hahahah

Cik Tomato berkata...

OMG ! Awesome seyh bunga ni. Sumpah cantik sebab bunga dia warna merah ♥! Eyyy, buatkan yin la sejambak :)

Joe_Hans berkata...

kau memang berbakat! haha

moshi_boo berkata...

wahh hebat la awie!...cm na buat tu..ajar skit..nk try gak ni..hehe

Saddila berkata...

serious AWESOME gila . Haishh ni yang jelous ni .
nak belajar buat la :)

AwieKashi berkata...

@aqmalazmi
huhu...kan??
meh aku jadi sifu kau..
HAHAHA!

AwieKashi berkata...

@Cik Tomato
hehe...superman tak pandai buat ke??
soh dia dtg belajar kat awie... =)

AwieKashi berkata...

@joe_Hans
hehe...tak lah sangat..
ini bukan cikgu sekolah rendah yang ajar waktu pendidikan seni... ^.^

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
nak belajar betul ke nie??
hehe...google takde ea?
if nak jugak nnt boleh buat toturial... ;)

AwieKashi berkata...

@saddila
hehe...jeles??
tergoda tak??
muahahahaha!

Cik Tetra berkata...

woah!!! gile awesome!! buatkannnn plisss!!!! hahahaha ^___^

AwieKashi berkata...

@cik tetra
sapa soh balik???
hehe...
tidak dah dapat...
huhu

si robot comel berkata...

ajar ajar ajar,please please,winkwink

AwieKashi berkata...

@si robot comel
tempah kelas kita buat kelas origami anjuran empipi...!

dapat kupon... ngee :)

eiza rahman berkata...

cantik!!! jelez ni.. nk buat jgak.. ajar2.. ^_^

AwieKashi berkata...

@eiza rahman
ala...origami je kan...
sbnrnya saya tengah belajar buat smthing new...like water lily...
cam cantik je bunga tu...

Ieka Andy berkata...

nicee ! teringat dulu2 masa sekolah pernah buat bunga exactly mcm ni pastu dgn lurusnye pegi bagi kat err ex . HAHAHA ! :P

si ngokngek berkata...

phewits,betol tangan hang ka??

kreatip,boleh jd cikgu tadika nih.
kihkihkih

AwieKashi berkata...

@Ieka Andy
hehe....ala...sweetnya... =)

Cik Tetra berkata...

awie: alaaaa.. x dapat la eh. :(

AwieKashi berkata...

@si ngokngek
hehe...tangan cek la..
tangan spa lagi...

#tak terjaga nnt tadika...

AwieKashi berkata...

@cik tetra
ngee...
tu la..balik awl sgt...

moshi_boo berkata...

haaa ok gak wt tutorial tu..hehehe
^^

nk try gak, tp mlas nk google

eiza rahman berkata...

origami pon klau xde bakat susah jgak nk jd..
buat2. nanti nak tgk.. sure cantik punya.. XD

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
hehe...insyaallah esok hari k... ^.^

moshi_boo berkata...

bereh...i'm waiting...
hehe

AwieKashi berkata...

@eiza rahman
hehe...pilih kali yang cantik...
putih,biru,kuning,merah utk rose..
batang kompem la hijau kan...
lagi nmpak menarik... ^.^

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
wah....tahu la duk pantai timur...
bahasa pun nak org sana je ye skrg... =)

Cik Tetra berkata...

okehh..xpelaaa..sadiss..sadiss..

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hehe....tak mau sadis..sadis... ^.^

eiza rahman berkata...

pilih kali yg cantik ye.. hehe..
pink pun ok jgak.. ni yg rasa mcm nak cuba try test ni..

Cik Tetra berkata...

okeh kalau x nak kasi xpe..nak tempahh la..agak2 cas bape?? :D

moshi_boo berkata...

hAahaha...dah terikut dah pon..
tp bhsa kedah ttp di hati tau
^^

lagi pun, tau yang tu ja..haha

AwieKashi berkata...

@eiza rahman
get ready kertas warna esok hari..
huhu

AwieKashi berkata...

@cik tetra
utk awk sy kasi sekuntum RM20...
HAHAHAHA!
kalau orang lain RM 0.50 je,, :P

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
ye...bagus2...
jgn lupa bahasa kita.. ngee
give me 5! ;)

Cik Tetra berkata...

gile lahhhh..bapak mahal..asl dgn cek je mahal..MPP tak adil laa..org lain 0.50 sen je..pehh xpe..xpe..

moshi_boo berkata...

heee...mesti~~~
lima jari!

eiza rahman berkata...

baik bos!! tak sabar.. haha :D

AwieKashi berkata...

@cik tetra
sebab waeda balik tak ajak orang..
hahaha...itulah akibatnya... :P

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
pun boleh.. ngee :)

AwieKashi berkata...

@eiza rahman
huhu...okay...! ^.^

Cik Tetra berkata...

ooooo..macam tu ehh..kalau camni la..dengan rasminye..kite putus kawan selama 1 hari.. kbye!! hahaha..

AwieKashi berkata...

@cik tetra
okay...fine...fine...
cam nie kan... :P

Cik Tetra berkata...

hahahaha..finee!!

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
dah la tuh...kbye! :P

Hanis Nizam berkata...

Insyaallah jadi PM satu hari nanti . Heheh

Farra berkata...

Wahh :') Bunga !

AwieKashi berkata...

@Hanis Nizam
Macam tinggi lak cita-cita tu..
huhu.... ^^.

AwieKashi berkata...

@Farra
Nak jugak ke???

Farra berkata...

boleh jugak, tapi tangan Farra pengkoh, gunting sana sini, jadik sampah je nanti in the end. huh :'(

chemay berkata...

bagi bunga kaler pepel dekat saya satu buleh tak?
hehe
:)

sYiRa LoKMaN berkata...

kte pena wt bunga tuuu...cantik ! ^_^

Mazni Zulkifli berkata...

super awesome !
cantik gileer . lepas ni kalau nak bagi gf x payah beli bunga dah .
buat sendiri je . hooyeeaah :)

AliaJustea berkata...

ini memang OHHSEEMMMMM ! awieee .. buatkan buleeeee ? keningkening^^

Sekamar Rindu berkata...

salam...

memang kreatiffff..:)

AwieKashi berkata...

@Farra
tak perlu guntung pape pun...
sangat simple je..

AwieKashi berkata...

@chemay
hehe...boleh2 ^^.

AwieKashi berkata...

@mazni zulkifli
huhu...agak-agak "gf" tergoda tak??
toing...toing..toing... =)

AwieKashi berkata...

@Aliajustea
alia kuar tak ajak...
so,tak boleh.. huh!
majok...hehe...

AwieKashi berkata...

@sekamar rindu
thnk a lots..!

syrupmasin berkata...

perghh gile berseni..bagus2..lepas nih bole bukak kelas :D

Rtp Farra Arisha berkata...

wohoo :'D now i realise that you're such a creative talented boy! hehe, that's nice actually..

AwieKashi berkata...

@syrupmasin
HAHAHAHA!
kelas tak berbayarlah...
boleh je... ^.^

AwieKashi berkata...

@Rtp Farra Arisha
huhu..thnks dear! ^^

AliaJustea berkata...

alarkkk ! kena ajak ke? oke .. lain kali alia ajak . HAHA ..sekarang sila lah buatkan ;)

karyaku..duniaku.. berkata...

perghhhhh..siyes awesome plus2..HAHAHA..dax girlz pon ta rety wat laaa incik mpp..hahaha..
thumbs up..tabek spring siked..hahaha>.<

AwieKashi berkata...

@Aliajustea
huhu...
mesti kena ajak...!
wajib!! ngee

AwieKashi berkata...

@karyaku..duniaku..
hehe...takpayah nak mpp sgt...
mpp just utk kampus...bila kat belog biasa je... ^_^

karyaku..duniaku.. berkata...

ta nakkkkk..nk panggey incik mpp jugak..respect lebeyh..;)..keh3..

mrs.cokelat berkata...

awie . awk dh slh course nieyh. hek2.. :D

AwieKashi berkata...

@karyaku..duniaku..
hehe...yela-yela...
hambikk!

AwieKashi berkata...

@mrs. cokelat
hehe..entah la..
junior sapa lah nie...

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

nak

AwieKashi berkata...

@CWL
awk hilang lama sangat.. >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...