LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 12 September 2011

Focus On Study


Dengan bermuka seperti adik nie gua terkenang nasib apa yang akan terjadi lepas nie…


Memandangkan gegaran jantung gua dah macam nak bunuh diri, maka dengan memikirkan masalah dalam assignment projek dah macam haprak! and TEST  pun ada lagi 3. So,dengan rela dan BERNASnya terpaksa tinggal belog nie seketika waktu..


 Termasuk laman soSIAL nie..

Time bukak buku dah tiba...
*sebelum nie xbukak buku ke ? sesuatu sangat...

sori to said... but,must to say 'daa...daa...'
*for awhile ... 

10 ulasan:

AinulDahlan♥ berkata...

gud luck utk final, awie :)

cik mun berkata...

final dah dekat!!oh no!!
mun pun xstudy lagi ni..
good luck ye^^

Nafisah Ruslan berkata...

gudlak..smoge dpt 4flat :)

anisumbrella berkata...

esok kelas , !__! malas

kura berkata...

aku pun nak join ni. haish!

Bella Bell berkata...

good luck weyhh!! heheh :D

aQimie Ceplos berkata...

gambar kali ni cool :)
goodLuck roomates ^.^

hafrawiey ozakawa berkata...

wahh...gud luck....

http://hafrawiegeek.blogspot.com/(follow sekali)

AwieKashi berkata...

thnks for the wish ...
i will update after my test completed... :)

wan azie berkata...

then, its gud 4 u ~




gud luck blogger ~
^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...