LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 29 September 2011

Dating At Dinner ( Jangan Jelez)


Pre-Graduation Night vs Hari Raya
tempat gua DATING..hihi

Memandangkan syawal pun telah pergi & gua baru nak post benda basi… xkesah la basi ke apa kan... post nie kompom semua penduduk-penduduk belog yang tengok entri kali nie jelez yang teramat… except orang yang friends kat Facebook dengan gua… sebab diorang jelez terlalu awal… HAHAHAHA! *gelak jahat!

Entri kali nie memang lambat… sebab gua busy dengan benda alah nie la termasuk dengan preparation untuk final Exam… Sebusy-busy aku sempat jugak DATING dengan LOVE gua nie… Alahai…segannya nak cte…malu lah… *otakmu,cte jelar…nak je makan pelempang!

Tema my Dinner FSKMHari Raya ft Arabic’ & PGN ‘Elegen & Kotemporari… aduh…susah bebebno nak sebutnya… this dinner yang aku sempat gi untuk sem nie… walaupun leh katakan lebih 10 jemputan… sbb masa dinner-dinner lain gua ada TEST… sori yerk!


Sempat lagi gua suka..padahal TEST ada je esok hari…DAMN!


Xpe…enjoy je…hihi


Berbalik pada DATNG gua tadi… hari tu gua ada cte nak DATING dengan dia.. tup..tup DATING betul…. BESTnya gua…HILANG terus DEMAM… HAHAHA! Sekali lagi gua gelak depan lappy… -.-

Mesti korang nak tahu sapa PARTNER DATING gua… jum usya gambar yang gua SEMPAT melaram dengan DIA…


Bukan diorang nie....huhu...
nie partner MPP

Dengan Hanis Zalikha la....(bersama anugerah Siswi terbaik DBS)
phewiiitttt! :)

Cik Wan Puteri & Hanis Zalikha...
lepas nie xjumpa diorang lagi.. :')

Ini SPECIAL punya... HAHAHA!

kan aku dah cakap...korang jelez punya.... :p
DAPAT oo...gua DATING dengan DIA...


23 ulasan:

Cik Tetra berkata...

untunglahhh..ni dating kan..kalau kawin jgn lupe jemput.. ^^,

AwieKashi berkata...

untung giler kan.... HAHAHAHA!

Cik Tetra berkata...

sangatttt..

AwieKashi berkata...

huhu ...
orang balik awal lagi untung... =.=

Cik Tetra berkata...

alahhh..balik awal bukan wat ape pon..terperap je kat rumah..-_-

Chenta S Qaseh berkata...

jelesnye jekesnya..
*sambil belarilari anak..

haha! jeles la pulopp -.-'

reza al-razi berkata...

perghhh.. gua berbulu je.. hah hah.. untunglerrrrr........... ;-)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu...lupa ..org sakit...

AwieKashi berkata...

@chenta s qaseh
yela tuh....
wekpp...! :p

AwieKashi berkata...

@chenta s qaseh
yela tuh....
wekpp...! :p

AwieKashi berkata...

@Reza
HAHAHAHA !
xkan xpenah amik gambar ngn DIA?

apik pehe berkata...

hahaha...nanti tgk la aku date dengan dia pulak

Haziq Zainal berkata...

Untung la ambik gambar dengan HZ! Haha

miratun madihah berkata...

pewwwittt HZ tu :D

AwieKashi berkata...

@apik pehe
ea?
bagus lah.... HAHAHA!

AwieKashi berkata...

@Haziq
dengan HZ...ko pun HZ gak kan...?
HAHAHA!
amik gambar ngn cik wan je kan??
ngn aku xnak..... pft!!

AwieKashi berkata...

@miratun madihah
;)

nadiahjamian berkata...

amboii kemain awie, haha. cis saya jeles!

reza al-razi berkata...

Bkan kata nk amek gmbar.. jumpa dpan2 pun x prnah lgi.. x de rezki.. hah hah..

AwieKashi berkata...

@nadiahjamian
HAHAHA!
ruginya KAU...asal aku xamik KAU sebagai adhoc yerk?
tidak KAU pun buleh mengedik sama2... hekhehe...


@reza al-razi
xpe2.. cool je... :)

moshi_boo berkata...

untung la dia leh tgkap gmbr ngan HZ.....orang femes lak tu

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
nak jugak ke? ^^

eiza rahman berkata...

untung laaaaa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...