LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 9 September 2011

Musim Fever

Uhuk…uhuk…uhukk….! Maaf kureng sihat ckt.. Lama giler xhapdet belog kan … sampai orang tertanya-tanya x jumpa Hanis Zalikha ke x hapdet belog … agak kureng ajar namanya… nak je gua cepuk 2 3 kali macam BERUS SYILING belasah.. wacha..wacha!! baru kau tahu .. menganjing gua je … tapi jgn jelez, gua jumpa dia sebelum gerak ke UiTM JB hari rabu tu.. siap bawa payung lagi dia… macam gadis melayu terakhir.. opss…yeke…? *sesuatu sangat ==’

cetak rompak dari google lagi : ini bukan gambar gadis melayu
tapi ala-ala berpayung.. chumel ok .. =)

Gua pergi dengan keadaan xsihat.. Tapi wajib pergi, so pergi jugak lah.. tugas punya pasal kan.. sampai TEST FINANCE gua kena tanguh lagi. Miss gua nak soh buat hari selasa depan. Bila check balik.. bapak ar!!! Ada TEST Quantitative Analysis Management lak..tambah pulak dengan Vyva presentation Entrepreneur. Tak kan la gua nak buat semua tu dalam satu hari??? Kalau buleh buat memang THE BEST STUDENT forever n ever la..


Dah la gua tertinggal kuiz Database sebab demam kelas next Database dah xde.. macam mana carrymark gua? :’( makkkk!!! Kenapa mesti jadi time nak final nie.. projek Database dengan vyva pun tunggang langgang.. khamis next week jugak atas test probability statistics.. kos lain semua dah cuti.. kenapa kelas gua je jadi cam nie.. pas tu jadi kat gua lak … macam nak bunuh diri je..

p/s : tolong kasi tips untuk lileks dengan ujian nie… please!!!! :’( 

31 ulasan:

Cik Tetra berkata...

woah masak2!!..gile banyak bende x settle..

AwieKashi berkata...

buleh mati =='

Cik Tetra berkata...

haha..relaks..ceq lgla ade 6 test kot minggu depan..awesome..

btw jgn lupe mkn ubat..baru cepat baik..then boleh study dgn jayanya..fighting!

AwieKashi berkata...

urm .. tgk keadaan la .. esok pagi dah kena stdy cam nak ghak!

Cik Tetra berkata...

yeah! chaiyok! :)

CTK berkata...

wuit...jgn bunOh diri...xdpt tgk hanis zalikha lagi nanti...hahaha

gila banyak test ngan present awie ae...bOley idOp lagi tuh,kira bagOs r...hahahaha...slOw2 study..

pepOwn.take cre lah diri ye..nanti makin banyak bende,pengsan pulak :D


http://khayalan27.blogspot.com/

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
OK BOSS!

AwieKashi berkata...

@ CTK
xleh tgk HZ lagi?
oh,,tidak...huhu...

Cik Tetra berkata...

:)

AliaJustea berkata...

tadi g kelas tak ? wawa kata dia nampak awie..

WaWa ★ berkata...

banyak betul bende tak settle . pape pon . take care lah ye (:

suha berkata...

rilex. selesaikan satu satu. kadang kadang dalam satu masa tu memang akan stress gila macam ni. macam semuanya tak terbawak .kan.
gudlucklah awie

cik mun berkata...

fuyoo..samelah kite..test sume lectrer nak wat last minute..asgment lagi..gile btol..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ish..serabut nye kawan ibah sorang nie... ape ape pun awie, Gudluck eh untuk Final nanti :)

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
xperlu senyum kucing la kan .. :p

AwieKashi berkata...

@Aliajustea
pergi .. sbb itu kelas last ...
kena tunjuk muka jugak kat lecturer ..

AwieKashi berkata...

@ wawa
tolong buatkan ....~

AwieKashi berkata...

@ suha
ngh cuba lileks la nie ..
just buat satu peer satu ... =='

AwieKashi berkata...

@ cik mun
sem nie xbapa effecient...
sbb sem pendek kot.. =(

AwieKashi berkata...

@ Ibah
thnks :)

Shafiq Din berkata...

Boleh mati.kalau aku dh terjun dari wing 3D tu...

Cik Tetra berkata...

hak alaa...abis 2 nak senyum angry bird ke? :P

AwieKashi berkata...

@ shafiq din
mmg nak buat cm tu tidak...

AwieKashi berkata...

@cik tetra
buleh jugak ...huhuhu

syifa' berkata...

syipa dulu mc 2 minggu.. lagi la memgila..

AwieKashi berkata...

@ syifa
yeke. ok la tuh...

biha yahya berkata...

HOHOHO , tak sangka sama !

seyez x perasan. soryyy :D
memang musim demam sekarang

Shafiq Din berkata...

kalau kau terjun wing 3D,aku nk tangkap gmbr masuk paper wing tu...tragedi september.semptember eleven yg kdua..hehe

AwieKashi berkata...

@ biha yahya
huh.... xpe...

@shafiq din
ha'aa la kannn ... HAHAHAHA!

Umie Artoqiemie berkata...

semoga sihat macam aku k.

AwieKashi berkata...

@ Umie Artoqimie
Hopefully....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...