LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 10 September 2011

Kerja Giler beb!

Hari ni bangun awal pagi pi keluaqkan duit untuk duit Advance nak guna beli barang PGN atau lebih glamour dengan “Pre Graduation Night”. Memandangkan cek nie yang pegang duit terpaksalah buat jugak sebab my assistant student degree. Sorang-sorang la nampaknya.*ada sapa-sapa nak teman?

Bila dah settle pi cucuk duit terus pi kat bilik gerakan study ckt sementara tunggu my boss. Sangat-sangat boring study sorang-sorang. Dah la xde geng QS dalam organisasi. *ayat nak skema je..lantak aku la kann!

Study punya study & mula sakit kepala. Terus balik bilik rehat kejap. Sambung study balik sampai la azan zohor. So, budak-budak bilik pun xde kat bilik. Mula la buat sesuatu yang di luar jangka orang. HAHAHAHA!

*sangat giler-giler…korang jangan pikir bukan2!


Memandangkan barang baik banyak…
So,setan pun mula mendodoi-dodoi nafsu buat keja nie

*baiklah keja nie...Hihihihi

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Iklan terbaru perero roceeeee!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



Iklan Dak im!!!
*2 packet je.. abis 1 packet dah.. xbanyak pun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

V

Iklan Cadbury choclairrrrrr!
*dah tinggal separuh dah... budak bilik abis kan.. =='
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

V

Paling best of the best!
Rehat sebentar bersama kinder bueno!!
Nyummy!!!
xramai pulak sem nie orang mintak coklat...huhu..
untunglah budak bilik aku sem nie..."kuih raya" sedap diorang dapat...
*sori muka pucat cikit..bel0m sihat


ANDA nak?
Beli sendiri ok!
IKLAN ini telah di beli oleh syarikat Kinder bueno!
dah jadi hak terpelihara!!
HAHAHAHAHA!

114 ulasan:

Aini Amanina berkata...

Perghh ! Nakkk !

AwieKashi berkata...

@ nina
HAHAHA!
terus nak???

fiZiE berkata...

nak jgk,,, ^O^

AwieKashi berkata...

@ fizie
dtg sini mehhh! :)

teha berkata...

nak daim jee.. hahhaha !

AwieKashi berkata...

@ teha
nak daim je??
haha.. tuntut kalau jumpa hari nie
>.<

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

USHOOOO.. x cakap awal2. kan. kan. xpe2.. gitu arr wie!! haha. tacing camnie.. tengok meleleh je air liur auu.. heee!

AwieKashi berkata...

@ Ibah
HAHAHAHA ! sapa soh xmintak betul2...
mintak kuih rya memang xla kan nak packing2 bagai...

B@by_blUe berkata...

sgt2 funny n comel....(^_^)
heheheheheehe

WaWa ★ berkata...

dah lame tak makan gule gule DAIM . pergghhhh, besa gile KINDER BUENO tuuuuu . nakkkk ?

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

heeee.. ye ke. alaaa. ibah ingat kalau cakap camtu awie paham2 je lah. upenyer tak eh?? hahah.
xpe lah. ibah saje je lah.. tengok cam sedap je cokelat2 tu.. C(:

AwieKashi berkata...

@ Qis
huhu ... sangatttt! XD

AwieKashi berkata...

@ wawa
HAHAHA !
perasmi kinder bueno tu cik tetra ..!

AliaJustea berkata...

NAK NAK NAK NAK ! nak kirim boleh .. naik sem nanti bagi tw tw tw !

Cik Tetra berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AwieKashi berkata...

@ Ibah
nak buleh je...
dulu dpt ckt je kan .
sori ..

Cik Tetra berkata...

waH!! kinder bueno besar la!!! awesomenye.. :D

choclairs- ade lagi
coklat daim-ade lagi
ferrero rocher-tinggal 2
kinder bueno-ade lagi..

nak lagi!! HAHAHAHAHA.. *kidding..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe.. xpe lah. x kesah laa. huhu. ibah paham. :)
LANGKAWI tunggu lah! NOOR ADIBAH sampai sana nnti.. mmg ibah SHOPPING COKELAT je arr. x toleh kiri kanan.

LANGKAWI IM COMING!! ( erkk.. tapi bila ntah nak pegi nye.. ) tunggu ade rezeki kot..

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
HAHAHAHA !
ok pulak makan coklat kena asap kemian tuh?

AwieKashi berkata...

@ Ibah
HAHAHAHA !
sengal ... g la ujung taun ...
tgk jet atas kepala ...HAHAHA!

*LIMA Langkawi

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

cehh.. sedap mulot cakap orang sengal. Sengal2 naseb bek ade orang SAYANG an.. hikhik.. C(:

* ape?? LIMA??! peeeh... macam best je an bunyik nye.. ha;ah an. tunggu abang ibah nak gi HONEYMOON. ibah tumpang sekaki arr. ingat nak ajak die gi sana nanti. SATU FAMILY..mesti seronok an.

Aini Amanina berkata...

Nina beli dengan awie lh.
Naaakkkkkk !

Cik Tetra berkata...

OOO betul eh coklat2 tu da kena asap kemian..patutla..roomate yg meracau..jampi kena kat roomate rupenya..muahahaha..

AwieKashi berkata...

@ Aini Amanina
HAHAHAHAK!
buat lawak jelar nina nie...
tgk la cmne...

AwieKashi berkata...

@cik tetra
kena rumate????
alamak.....jampi xmengena pulak .. =='

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

haha.. cian kat cokelat tu an.. asek kena rebot je.. penat die..

* Nina dah kemaruk nak COKELAT KEBAHAGIAAN tu kot..

AwieKashi berkata...

@ Ibah
ada kot .. byk lagi nie...
nanti kalau ada awie kasi tau nina & ibah...

Cik Tetra berkata...

a ah roomate yg kena..ceq makan okay je..xde meracau..roomate hari2 meracau name awie je..aiyooo x tau!! muahahaha..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe.. maceh awie.. :)
ni makin syang kawan2 lebih niee.. huhu.

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
alamak...masak macam nie ....
TIDAKKKK!!!!!

AwieKashi berkata...

@ Ibah
sayang je??? HAHAHAHA!
ok.xleh mintak lebih..
nanti BEAR marah... :p

Cik Tetra berkata...

hahahaha...padan muke..orang berniat jahat mmg x kan dimakbulkan..muahaha.. :P

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

huhu. TRILIONGAL betul..
x padan DEMAM an.. BEAR?? bear SPORTING. x pe.. heee!! (ups.. iye ke? sporting?? )

Aini Amanina berkata...

Tq Awie !!!!! Awie lah kawan nina yang paling baik kat dunia nie ! haha ! (mengampu plus membodek ! )

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
ok...fine..
len tahun buat lagi... HAHAHA!

AwieKashi berkata...

@ Ibah
HAHAHAHA !
sporting ke?
errrr...entahc la....

AwieKashi berkata...

@ Aini Amanina
bodek nyer???
bagus lah ....
amalkan selalu...
moga kinder bueno serta rakan2nya dtg menjelma.... HAHAHA! XD

B@by_blUe berkata...

eeee,prasn comel la 2..
hahahhaha
sy sdg brhat b'sme2 bbur mcd..(^_^)

Aini Amanina berkata...

Haha ! gurau je lh. semoga pemberian kinder bueno dan rakan2nya oleh awie akan memberi rezeki berlipat ganda kepada awie. amin.. hehe

AwieKashi berkata...

@ Qis
nak jugakkk..... =(

AwieKashi berkata...

@ Aini Amanina
HAHAHAH!
ayat nak skema je... :p

Cik Tetra berkata...

eiii ade hati nak mandrem lg..x patut2..:D

B@by_blUe berkata...

hhahahha,da abs da :P
skrg ngh eating french fries...
NYUMMM2

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
lantak la kan...
:p

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hah. kejap! dari aritu ibah cari word NDO tu.. hahaha.. awie cube bagi HINT cikit.. alaaaaa...

kura berkata...

hantu coklat. obes nnt woi haha

Cik Tetra berkata...

peh!! kuajaq kan..tampaq sat g baru tau... :P

AwieKashi berkata...

@ Qis
perghhh...
mcm tuh la kan..... =(
xpe cek...

AwieKashi berkata...

@ Ibah
HAHAHAHA!
xjumpa lg ek??
mmg dah xde kat Fb..

AwieKashi berkata...

@ kura
xpe .,,aku slim lagi ... HUHU XD

AwieKashi berkata...

@cik tetra
tampaq la...
ada aku kesah... :p

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

heh. . ibah tanye BEAR . die pun xtau.. amboi.. secret bebenor kan?? ye la kan.. xmo ckp pun an.. ngan ibah.. tacing seh camnie

AwieKashi berkata...

@ Ibah
Hal , Arif , kecik , bugad tahu je ..
BEAR lupa la tuh... dia pun ada nmpk hari tuh...

B@by_blUe berkata...

org 2 kn dmm,ne ley mkn mcm2 xbaik tuk perut...:)
SORRY EN AWIEKASHI.....

Cik Tetra berkata...

sadiss..hahaha..pakmihoo mane??

AwieKashi berkata...

@ Qis
ok....fine...
tacing lebih ar cmnie..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

BEAR mmg suke lupa.. aishh =_= sabo ajeee.. penat kita dok tanye die.. banyak kali..

hoooo.. ye ke.. okay2. x pe. nnti ibah INTERVIEW salah seorang yang telah disebot awie tu yek!

AwieKashi berkata...

@cik tetra
g meraya umah kwn and lectrer..

cik mun berkata...

wah!!byknye..nak jgak~~sharelah..hehehe

AwieKashi berkata...

@Ibah
HAHAHAHA!
buleh pulak yerk?

AwieKashi berkata...

@ cik mun
nak jugak??
ala...datang sini lar kan.... :)

B@by_blUe berkata...

ad org 2 t'lbh tacing lak time dmm ni...
nk kne pjuk ke?????:)

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

eh.. mesti la boleh. pehal tak bleh.. kalau IKLAN KINDER BUENO BOLEH.. ibah pun bleh.. hahahhaha :))

IkiN NikisA berkata...

walahhhhhh ...

AwieKashi berkata...

@ Qis
ok,,
cam nie la kannn...
kena org cukup2..
xpela.... =(
bagitau mak.!

AwieKashi berkata...

@ Ibah
dapat pulak ....wekkkp!

AwieKashi berkata...

@ Ikin
huhuhu .. cmne skrg? dah ok ?

B@by_blUe berkata...

klu dy bgtau mak dy pon xpe,
msty mak dy xmrh kt cek ni...
cek ni xnk bg dy mkin skit bb 2 xbg dy mcm2....
xpa la,sapa la kite ni....(=_=)

AwieKashi berkata...

@ Qis
sapa yang tacing kat sapa nie ? =,='

B@by_blUe berkata...

hehehehe,
ntah la :P

Nur Raihana Baharuddin berkata...

sedap nye coklat tu :)
jeles

Aini Amanina berkata...

haha ! ayat skema sebab nina memang skema. baru tahu ehh ?

AwieKashi berkata...

@ Qis
*sesuatu sgt ...


macam apa je... 0.o'

AwieKashi berkata...

@ raihana
huhu...
andalah org paling jujur..
"jeles"...
kan senag yg lain ckp cam tuh .. ngee~

AwieKashi berkata...

@ Aliajutea
alamak...tlepas pandang....

nak kirim???
buleh je....bank in k! =)


@nina
memang baru tahu ...
nina skema sejak bila huh? 0.o'
pelik je...

Aini Amanina berkata...

sejak ada BLOG lh awie.

Haziq Zainal berkata...

Header style!

AwieKashi berkata...

@ nina
HAHAHAHHA !
sejak ada BLOG...
patut la bersawang je ayat ...
dari bunga2,,jadi superb duberb jiwang...! :p

AwieKashi berkata...

@ Haziq Zainal
ko punya header lawa jugak... =)

aQimie Ceplos berkata...

HAHAHAHHAH!!
cokelat kau.
petom yang bayak abis kan.
damn.
makin boyot la dye. ahahah!

AwieKashi berkata...

@ aQimie Ceplos
mana pergi dia??
asyik xde bilik ...
nak jadi cam neutron pasu gak ke?
HAHAHA!

B@by_blUe berkata...

Sesuatu sgt ap ni??????(?_?)
XPHM2....

Chenta S Qaseh berkata...

untungla membudget comel keseoarngan diri di bilik..
macam saya!

tiru!!
saman!

~Nana 귀여운~ berkata...

maik aih..kasi sikit la aneyy..lapa suda niy..mau sapadeppp :q

miratun madihah berkata...

comel earphone kaler pink habaq kat ang. nak nak?

Aini Amanina berkata...

Haha ! hobi nina kan menulis ayat jiwang. haha ! takdelah. nina suka menulis. reka2 cerita untuk cerpen. tak berjaya nak tulis novel setebal alam lagi. plus suka buat ayat jiwang2. haha ! betul lah tu. tak berani nak menipu. cita2 pun nak jadi doktor cinta. okay ! menipu. haha ! kaunselor lh.. :) so, kena tahu mengayat dan cara untuk pujuk hati orang yang tengah stress, tension dan sedang berduka lara. peace.

Shafiq Din berkata...

choclairs tu kau prnah bwk,aku xdpt rsa.kempunan balik lmbt,dh habis bdk2 ni pulun...kau beli kt mana?kdai pak mail ke?

aQimie Ceplos berkata...

AWIE
MANE LAGI,,.
dok mengedik kat bilik besoud la tu.
HAHAHHAHA!
ko wie. tgk2 la adek ko tu.
makin gedik aku tgk sejak makan cokelat kau.
HAHAHAHAHAHHHAHHAHAHAHHHAH!

aQimie Ceplos berkata...

AWIE
MANE LAGI,,.
dok mengedik kat bilik besoud la tu.
HAHAHHAHA!
ko wie. tgk2 la adek ko tu.
makin gedik aku tgk sejak makan cokelat kau.
HAHAHAHAHAHHHAHHAHAHAHHHAH!

aQimie Ceplos berkata...

AWIE
MANE LAGI,,.
dok mengedik kat bilik besoud la tu.
HAHAHHAHA!
ko wie. tgk2 la adek ko tu.
makin gedik aku tgk sejak makan cokelat kau.
HAHAHAHAHAHHHAHHAHAHAHHHAH!

aQimie Ceplos berkata...

AWIE
MANE LAGI,,.
dok mengedik kat bilik besoud la tu.
HAHAHHAHA!
ko wie. tgk2 la adek ko tu.
makin gedik aku tgk sejak makan cokelat kau.
HAHAHAHAHAHHHAHHAHAHAHHHAH!

aQimie Ceplos berkata...

AWIE
MANE LAGI,,.
dok mengedik kat bilik besoud la tu.
HAHAHHAHA!
ko wie. tgk2 la adek ko tu.
makin gedik aku tgk sejak makan cokelat kau.
HAHAHAHAHAHHHAHHAHAHAHHHAH!

AwieKashi berkata...

@ Qis
xperlu phm pun xpe... ^_^

AwieKashi berkata...

@ Chenta s Qaseh
hek eley... macam la org tiru dia...
inni dah jadi HAK TERPELIHARA ok.!
:p

AwieKashi berkata...

@ Nana
datang sini meh...
kompom sy kasi ..
byk lg cokelat nie ..

AwieKashi berkata...

@ miratul madihah
hehe ... nak?
beli kat pc carnival kot...

AwieKashi berkata...

@ aini amanina
perghhhh....
kalau nak elaborate dah macam thesis dah ha....
buleh sgt la tuh ... HAHAHA!

AwieKashi berkata...

@ shafiq din
Ha'a...aku beli kat tempat biasa la..
IsmailGroup!

AwieKashi berkata...

@ aQimie Ceplos
HAHAHA !
sudah la...
budak2 nie dtg kau kasi je...
lagi cepat abis lagi bagus ...

Umie Artoqiemie berkata...

Gila banyak coklat.. jealousss...

AwieKashi berkata...

@ Umie Artoqimie
Huhu...
xla byk sgt...
sbb sblm nie lagi byk...

B@by_blUe berkata...

OK LA EN AWIEKASHI.....:)

noorcahaya berkata...

KINDER BUENOOO !!!!!

AwieKashi berkata...

@ Qis
bagus2...
dgn cakap sy nie ... :)

AwieKashi berkata...

@ noorcahaya
tggl satu pack tu je lg..

Nafisah Ruslan berkata...

peh! sedap.. :p

B@by_blUe berkata...

YELA2.......(=_=)

AIDA berkata...

HAHA,comel la,seriously Kinder Bueno tersebut mendatangkan cemburu berganda tau =)

AwieKashi berkata...

@Nafisah Ruslan
hehe ... still satu je skrg pada tarikh 12/09/11 6.37ptg..
huhu...
entah la spa yg bernasib baik,,,


i make a random give who person entry my room!

AwieKashi berkata...

@ Qis
hehe ... :)

*gud gerl !

AwieKashi berkata...

@ Aida
jeles???
ala...ada je kan kat kedai2 yg dekat?

Chenta S Qaseh berkata...

eleh! bagi cekelat at kak ida jer..yerla kakak tersyg katakan!

*jeles! nak ugak!

wan azie berkata...

sharing is caring.....deng *

Azwa Azee berkata...

tetiba rasa diperli pula di awal entri..ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...