LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 29 September 2011

Pengajaran Malam Jumaat Lagi


(kali nie korang tidak tertipu lagi).... (^_^)v

Mak Cik : "Anak makcik belajar tinggi kat oversea dulu. Makcik taknak letak harga. Tapi biarlah berpatutan. Every sem dia dapat 4pelet. Tahun depan dah naik jadi Proffesor. Selalunye yang belajar tinggi dalam lingkungan 20ribu. Tapi inilah satu-satunya anak perempuan makcik. Harap faham-fahamlah ye.. ".



Mak Jemah! (iklan)


Abu : "Saya paham maksud makcik. Tapi saya harap makcik pun pahamlah ye. Kalau terlampau tinggi, terpaksa ditangguhkan nanti. Biarlah dicepatkan, biar jauh dari maksiat "..

... ... Mak Cik : "Kalau kamu tak mampu, anak makcik ni bukan tak laku. Ada berderet lagi yang tengah tunggu kat luar tu, ce tengok ce tengok. Kalau harga rendah, nanti apa pulak orang cakap ".





Abu : "Kalau makcik nak jual anak makcik macam jual kereta, kita buat macam ni. Sekarang jugak saya bayar DOWNPAYMENT 2ribu. Saya bawak balik anak makcik, malam ni saya TEST DRIVE dulu semua.. Kalau barang dalam semua bagus, jangan cakap 10ribu.. 12ribu pun saya berani letak. tapi kalau dah LEMAU, ENJIN pon tak bagus.. PUihh!!.. Anak makcik sekali dengan deposit tu makcik boleh simpan!

14 ulasan:

Chenta S Qaseh berkata...

haha

aQimie Ceplos berkata...

HAHAHHA!!
amik kau.
da rase boleh pulangkan tu ;)

Cik Tetra berkata...

gile sadisss..

miratun madihah berkata...

kehkeh sengal :D

IkiN NikisA berkata...

haha kelakar lah abang ni :D
best best ..

nick dot anis berkata...

mmg terbaik lah hahaha

Nafisah Ruslan berkata...

hahaha!
tu lah.. nak letak harga biar berpada2

AwieKashi berkata...

@chenta s qaseh
hawat cek? nak jugak ke?

@aQimie Ceplos
KAU dah biasa memang la... :p

@cik tetra
sadiss ke???
ATAU nak makan pelempang si MAT tu?
HAHAHA!

@miratun madihah
dah xde keja...kasi la cte...huhu

@ikin nikisa
huhu..tggu cte flashback zaman kanak2 yerk! ;)

@nick dot anis
xperlu kata apa2.. *senyum :)

@Nafisah Ruslan
entah bapa la umur si anak makcik nie kan? siap naik proffesor lagi... HAHAHAHAHAHA!

Cik Tetra berkata...

ok fine ayt sadiss dilemparkan kt aku lg..HAHAHA

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hahaha....
abis tu kat sapa?
ceplos???
buleh jugak... :)

Cik Tetra berkata...

ceplos?? xpyh r..kesian dia..asyik kena ayat sadiss je..HAHAHAHA..

meaw berkata...

pernah post dah,hahaha.....sama-sama sengal lah senang cite,haha

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hahaha ... ok2...
xpayah ... >.<

@meaw
hahaha .. ok! nice! ;)

ija berkata...

hahahha!!
makcik tu pakai beg gucci la siot..
(:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...