LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Selasa, 27 September 2011

Paper Exam macam paria


Sekian lama aku xhapdet belog … dan jgn tanya kenapa … tengok sendiri la post entri lepas.. paper xde gap yang byk … so, kena stdy bagai nak rak! TAPI HARAM!! Cam sial lah…puih!!! Soklan kuar mcm pundek! Nak je aku carik sapa yang buat soklan … kalau aku sorang je xbuleh buat xpa..

wahai sifu,,ajarlah saya buat soklan nie lagi utk student akan datang… “
saya sanggup bertapa denganmu….” Fall in love nie… -.-

masalahnya bila tanya kawan yang len pas kuar exam,diorang cakap

“ carrymark 39/40 pun xguna”… *_*
Pftttt….

Entrepreneurship (ETR) xde masalah … sampai je Operation Research memang betul-betul research macam nak buat pHD… F**KING AWESOME!!

“Oh sem 5, kenapa la KAU berserabut sangat,,sampai Kuiz pun ada lagi wlpn Final paper dah lepas…”

Dah bila presentation banyak pulak soklan di tanya… nasib bek la semua xde masalah … nak business ala-ala coolblog kiosk pun susah … siot je… macam GAMPANG bak kata Summit…

p/s : 2 paper more to go… harapan utk dapat A…
GO…GO…GO…!

12 ulasan:

aQimie Ceplos berkata...

sgt MACAM gampang kau tahu.. HAHAH!

Cik Tetra berkata...

aweosome!! :D

AwieKashi berkata...

@aQimie Ceplos
sangat....sangat.......

AwieKashi berkata...

@cik tetra
kali nie x awesome!
sbb ada org balik dulu.... -.-

Chenta S Qaseh berkata...

Mencarut..
tettttttt

Cik Tetra berkata...

boleh tak jgn jeles..org yg sakit perlukan kehidupan di rumah..hehe.. :P

AwieKashi berkata...

@chenta s Qaseh
ala...macam la sha tu xpenah mencarut.. -.-

AwieKashi berkata...

@cik tetra
yela....baik la org rumah ...

Umie Artoqiemie berkata...

jiwa kacau kau nih awie.. meh chill layan eskrem dulu.

Haziq Zainal berkata...

Awie! Aku tak jumpa lagi camne nak setting jumlah comment kat atas ni. Haha, btw goodluck! Cheq dah habis paper ;D

AwieKashi berkata...

@Umie
ok2...tggu aku kat sarawak....
aku datang dlm 16-20hb nie...

Chenta S Qaseh berkata...

tak pernah la mencarut macam awk tu..
saya mencarut cara lain..
yg pntg tak skitkn ht2 spe2..
dan sedap di dgr..
sbab sbab..
nnty kena tampar dgn mama..
tamkahuuuu..sakit... -.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...