LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 13 Jun 2011

Al-kisah rumate part01


Bermulanya sesi Julai-November 2010 1st time jadi PM MDS,,, budak-budak nie usha panas je,, tahu la saya nie Biro Displin,,,xperlu la nak anti sgt ngn saya nie… HUHU! >.< Nampak je saya nie garang,,tapi hati cute tau..hihihi,,buktinya sekarang korang syg aku… LALALALALA~

 "SAYANG kuatkan IKATAN"

1st rumate part1 aku adalah Vege & Cocone..aku suka diorg nie,,wlpn sgt “poyos”,,,”giler2” mcm cocone,,& yang bajet “cool” mcm vege… hehehe… But,sampai sekarang aku tingat diorg adalah the best rumate junior aku.. Vege sbnrnya umur ngn saya,,biasa la,,stdnt pandai,,dtg dari oversea bljr at uitm…uniknya si vege nie vegetarian,,skrg dia market dah,,xmcm dulu lagi kan vege??? Hehe…org nun jauh dari padang pasir la katakan..

This semester mei-okt 2011 rumate saya yg sorg nie dapat tawaran seoul Korean university..tajaan JPA… waa,,,jeles giler sehhh…seriously jeles… memang UPK kasi saya kaw2 la student rumate saya nie.. Tahu la saya dak second intake je dulu…huhu….xpe2…sabar2…yang sorang lagi biase2 je..cam saya…but,yang bakal ke Korean atau tidak, terpulang pada dia,,”neutron” adalah nickname terbaik…Hehehe…& Petum cool je k…


Pape pun saya tetap sayang korang semua,,gud luck lah…vege,dah tercampak ke wing 2B..wing DL la katakan,,rajin2 la dtg melawat wing 2C yg legend kat SR nie…nasib baik saya leh pilih bilik lagi sem nie… ^_^ 

Konklusinya,,rumate saya budak2 pandai,,& saya mcm mana?? Eh,,bukan saya je,,anda semua….”Only One Chance”…make it for the future!!

 "keep it up!"
Awiekashi

7 ulasan:

AliaJustea berkata...

ishhh ! tercabar ni ! korea tu !

WaWa ★ berkata...

perghhhhh ! KOREA . jeles much . kat seoul plak tuh =='

AwieKashi berkata...

itu pasal...
nie pulak senior bilik ke bahan~~~
=='

Cik Tetra berkata...

wah gile r..dpt tawaran kt korea tu,,mintak no tipon dia! ahahahahaha.. :D

AwieKashi berkata...

mintak sendiri yerk..huhu...
nie no bilik. 250 or 251..
nak kipnad dia pun buleh..=p

NisaAdnan berkata...

haha semangakkk 'abg cop' bercerita ;pp

AwieKashi berkata...

NisaAdnan: apa??
abg cop??? >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...