LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 19 Jun 2011

Welcome to JB again


 JB again??

Yeah....Im at JB last night...

*****************************

Tetiba je kena pergi JB hari sabtu,,& balik sini malam ini…xleh kitorg tido satu bilik hotel 6 orang..HUHUHU..nasib baiklah family room…kalau x, dah macam tin sadin dah… Seminar Event management by MyHarapan… dah la sampai lambat lak tuh..almaklum la,,,orang jauh… >//< hihihi…diorang memahami…Bila masuk tepu jugak ar.. dah macam apa dah…speaking memanjang…but,,layan je… HAHAHA!

************************

Event sambung keesokan hari,,kul5ptg dah free,,& kitorang kuar mlm nya around 8 o’clock g kampus UiTM Larkin,,turun padang ckt… huhuhu… & around kul 9 pulak,,,kitorg kuar g makan at Medan selera Singgah selalu… & saya try amik Nasi Goreng Singgah Selalu,, not bad la…


*padahal mcm ape je,,,


The next station kitorg g ke Pasar Karat…

FOOuuiiiyoo…Ramai giler sehhh… siap ada orang jogek-jogek lagi… gua dah xtahan tgk,,dah mcm nak juin dah… nasib boss gua xkasi je… HAHAHA! Padahal dia pun nak… >//< 


*sori boss… =p

*********************************

*inilah diorang,,,Jonathan,Divine,,,
& En.Sodian & aziz (myHarapan)
 
Esok pagi kitorg presentation about projek & paperwork to the myHarapan.. absolutely, byk yg kitorg dpt dari situ…mmg best sgt..wlpn xramai,,,but, ianya merangkumi semua IPTA/IPTS & ada 3 person from Cameroon(2) & Yaman (1)…sebenarnya ada lagi,,tapi diorang xdpt hadir..ats sbb-sbb tertentu…ataupun xtahu apa-apa atau kedua-duanya sekali...

*chewah…macam mahkamah lak.. HAHAHA!


 Sebelum balik with MyHarapan

 *eh mana daniel??
tgk la perangai diorang nie...
HAHAHAHAHA!
 Thanks JB,
Awiekashi =)

18 ulasan:

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

eh.eh leh. JB je kot! hahaha ;))

AwieKashi berkata...

bia la...dah xde ape nk update... >.<

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe..
alololo. ^^, ye laa.. untunglar dapat pegi JB an..
awie pegi mana jerk? sempat tak melawat pusat yang dekat2 TAMPOI tu.. ?? hehe

Qaseh Suci berkata...

Bazar karat lar,bukan pasar..
malu dey >.<
:P

AwieKashi berkata...

ibah: dapat pulak kan....

AwieKashi berkata...

Qaseh suci: kawan ckp "pasar"...

AliaJustea berkata...

JB kan.. dia org LANGKAWI. .
;p

AwieKashi berkata...

hehe,,ha'aa....

Cik Tetra berkata...

untunglah g jb!! tmpt sy tu...hahaha..yeay minggu ni balik JB!! :p

AwieKashi berkata...

CIK tETRA: NAK IKUTTT! =)

WaWa ★ berkata...

okeh my hometown ! okeh, minggu ni balik . HAHAHAHA . pasar karat memang ramai gile . tapi shopping kat sabe best . heeeee . anyway . HAPPY BIRTHDAYYY !

WaWa ★ berkata...

*sane . typo jangkit Alia Justea !

Ariel Pocong berkata...

untung la g jb...xda adiah tuk bdk2 villa k??

Cik Tetra berkata...

nak ikut?? boleh2... boleh blah..hehehehehe.. :P

AwieKashi berkata...

wawa: u & alia sama jelar...HAHAHA! =p

AwieKashi berkata...

cik Tetra: owkey2...=(

Cik Tetra berkata...

hahahaha...untunglah buat muke sedih,, :D

AwieKashi berkata...

yela,,,org dah buat mcm tuh...nak wat cmne..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...