LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 4 Jun 2011

Feel down with new generation


Long time not touch my lappy to create new entries…HUHU….

Mesti ramai yang benggang mcm “akim” kan…HAHAHA…xdelah… bukannya apa,,ade ke yang nak baca?? >.< 1st week utk kuliah busy la ckt ngn event yang ada…so,xdpt lah nak update ngn bel0g nie… busy buatlah cara busy kan??? Free buatlah cara free..

 nie lah buku utk 1st week nie..HUHUHU!

Sebab baru dalam 10minit tadi lah yang boleh update belog nie… tetiba Unit Keselamatan buat “Rush” masuk bilik ke bilik..dengar cte ada lagi kes ngadu dekat VC..Oh,,macam xcaya je….padahal ngh wat design baju utk wing...



Nak nasihat la ckt kat adik-adik yang baru nie…  

“wahai adik-adik,macam mana la nk hidup kalau orang xsentuh pun dah ngadu,,jauh ckt ngn family pun dah xboleh,,,tolong be the better man la..abis MDS dah balik,,tiap-tiap minggu balik mcm mana nie?? Awk cakap nak stdy btl2 la masa MDS,, sanggup jauh dari family utk cemerlang masa depan & tolong family,,,saya respect adik-adik semua dengan komitmen yang diberikan masa MDS,,tapi kenapa perkara ini boleh berlaku??? Setahu saya paling tinggi batch pun part3 je,,xkan lah part3 yang beza 1 tahun ngn korg pun dh buat bukan-bukan,,,saya dah kasi warning kat diorg…setakat diorng nak kenal-kenal asal,tempat,SPM,itu kan benda simple…jika korg kasi jawapan baik,,diorg pun xmarah..just fine je…so, please make your batch is the best of the batch…PLEASE!!!”

Hopefully xde lagi benda-benda nie berlaku,,kita bukan batch yang dulu-dulu lagi,,,dengar khbar siap kena tiup lampu pendaflour sampai terpadam lah,,nyanyi dalam loker,,,itu zaman kuno…so,PLEASE!!!

~~~KECEWA~~~  

8 ulasan:

Azwa Azee berkata...

siyes??ada yg ngadu kat VC??huhuh

Cik Tetra berkata...

gile r..sampai mengadu kt VC sgla mcm...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

uishh.. adik2 batch 2011.. xmo laa watcamtu.. dngar cakap abg AWIE nie yek.. please make ur batch is the best of the batch..

p/s: awie. rasa nye.. junior2 kita x penah laa kena tiup lampu pandaflour sampai padam an??? mmg kuno.. kita pon xpenah dibuli oleh senior mcm tu..

ShUit berkata...

biase lah . junior kan. haha

AwieKashi berkata...

junior2 jugak,,tapi agak2 sampai nak menipu bende yg xpenah org buat... melalukan je,,,nampak sgt manja... xleh nak jauh ngn family...

saleha berkata...

OMG..jgn berkata begitu..dalam setandan pisang..tak semuanya busuk.. :'(

AwieKashi berkata...

i du mean all of u...
but,,if org tya they will refer to your batch...xsedap la kan,,
endig of MDS sya kan penah ckp nk kan batch kali nie yg terbaik... so harap sgt semua tuh...please k...
& sori...doesnt means that u all..

alyn_venira berkata...

1.xbiase keluar xtvx mse sek kot...
2.ssungguhnya mereka pemalu org nye...
heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...