LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 24 Jun 2011

LOVE YOU!


20th june 2011

Genaplah seorang yang agak2 sweet also baik hati orangnya iaitu umur 20 tahun,,,huhu…but,still muda lagi…wink! Wink! *suka ati la kan…shhhh~ diam… ^_^

*Sem lepas 20th june dalam bas utk kursus PM MDS,,also kene tggal bas 21st baru gerak…

Thanks to all member wing 2C yang nyanyikan lagu kepada saya malam itu..HUHU…sayanng korunk….! MmmmUahHH! XD hahaha…to SATEK thanks sebab ingatkan diorg nie mybirthday..Wlpn hanya Kek Blueberry si Neutron belikan…hehe…but,sedap.. & to BANANA ketua projek smbut my birthday kata si COCONE… paling penting saya xmandi wing….. HAHAHAHAHAHA!

*thnks to NEUTRON

*GAMBAR HIASAN WING 2C yg unite giler-giler....
 
Kepada RUNNER thnks sgt ngn mister potato tu…hehe,, =,) sedap… len kali belikan la pizza…^^, xdelah…pape pun thnks sesangat…luv u ketat2… Huhuhu! Len kali dtg langkawi lagi k,,buleh dok umah saya lak pas nie… dtg sorg2 pun xpe,,leh jln2 lama ckt…

*tengok dalam loker tetiba ada mister potato
 
 



Eh,,,xlupa kepada sahabat bel0gger & FB,,and and my member yg msge wish kan,,terharu sgt… wlpn jauh,,wlpn busy,,sempat jugak wish kan..huhu.. korang memang baik ssgt…xlupa akan saya…buat saya sayang korunk semua… wink! Wink!

My classmate especially NURHAZWANI, CEPLOS(SUMMIT), BUGAD, AZIRA, EZZA, FIONA, FIZA, HAL, & lain2 tu,,giler-giler terharu korunk wat sprise pas abis AGM Quasar kat pasar Blok Karyawan… 

To YANA thnks yerk merancang....! ngee~
ok..dah edit..
***************
*tapi asal buat kat situ?? Kang dah xde tmpt nk mkn kek tuh..hehe….nasib ada table kosong satu tp pagar tuh…yang pasti BEST SESANGAT!! Xlupa kpd SUPRO yang kasi KFC..sedap…mmg menjilat jari…(^_^)y


*p/s: cik azira,saya nak gmbar malam tuh…^^,

Also tambah dgn kehadiran ahli baru di bilik SR250,JONET melahirkan anak pada tarikh yang sama….huhu….comel anak-anak dia…bak kata summit mana suami dia??? eErrR~ entah… =p

*JONET bersama anaknya..huhu...cute!
 
Itu pun dah cukup bermakna wlpn xdpt pape pemberian..hehe… Doakan je untuk kebahagian dunia akhirat…*bukan ayt touching =p
(see more)
 SAYANG u ALL

20 ulasan:

YZ berkata...

cett nama perancang terhebat tak ada.
tak ape tk minta dikenang pun. haha :P

AwieKashi berkata...

hehe,,,sory yana...jap2.. edit balik...=)

Cik Tetra berkata...

wah bestnya!!! untunglah..birthday same ngn birthday anak2 jonet..hehehe.. :D

btw..happy belated birthday!! ^^,

syifa' berkata...

so sweet.. ^^, budak langkawi!

AwieKashi berkata...

cik Tetra: hehe,,ade nama nk kasi x?? haha XD

AwieKashi berkata...

syifa: hehe,,sweet ke??? =p

ShUit berkata...

untunglah tak mandi winggg ! heee :)

AwieKashi berkata...

hehe,,,untunglah sgt la kan..
budak2 wing syg lebih.... =)

iezattynadia berkata...

hb awie...ala..lupe nk bawak tepung skali..aha

AwieKashi berkata...

izzaty:hahaha,,,jum try buat... =p

Benrauf berkata...

happy belated birthday.

AwieKashi berkata...

thnks ben! ^^

Cik Tetra berkata...

err,,,nak2,,,kasi nme anak jonet...tetra..hehe.. :p

AliaJustea berkata...

ari tu macam ade wish jugak..soo...

SAMA-SAMA.. HAHAH..

*name pggilan aqimie SUMMIT? apekah? HAHA..

AwieKashi berkata...

cik tetra: ala,,,mcm xde nama lain je.... >.<

AwieKashi berkata...

Alia: that ur nickname...

Cik Tetra berkata...

ok2..kalau camtu kasi name anak jonet wiwi boleh??

AwieKashi berkata...

cik tetra: perli ke ape....??
>.<

Cik Tetra berkata...

lah!! ape pulak perli,,sb kat umah sy ade kucing nme wiwi..so nk nmekan anak jonet wiwi la.. aiyoo.. :p

AwieKashi berkata...

cik tetra: ok,,alasan d trima pakai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...