LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 15 Jun 2011

LIVE bersama orang-orang HOT

 Assalamualaikum,,
Bajet gempak je Tittle Entri kali nie..

HUHU,,,thanks kepada Cik Aimiey Azizan gelaran yang ada dalam  laman social FB *ungkapan skema… kerana Berjaya menjadi follower saya yang ke 200 (1st).. kalau anda dekat UiTM Segamat saya belanja anda Secret Recipe, McD, KFC or Pizza..hehe..seriously… tapi kalau jauh xpe lah,,terimalah award yang xseberapa nie… =p

 Anugerah khas nie...huhu...

Asyifa yang comel,,anda stalker bel0g saya yerk?? Hehe…xdelah… saya pun xtahu follower saya dah masuk 200,,thanks kerana bgtau saya.. hari nie saya paparkan anda di bel0g saya yang femes also orang jarang bukak nie.. >.< UNTUNGLAH kannnn….

 bia semua org kenal awk... =p

To Aimiey Azizan,,selalulah singgah lagi k,,maybe pas nie buleh la saya wat segmen siapa “the best followers of month” huhu…utk semua pun di alu-alukan,,saya suka bulan ini sebab have a something,,harap-harap ianya bermakna... wink! wink!
Yang conteng,
Awiekashi

26 ulasan:

Cik Tetra berkata...

untunglah followers da 200 !!hehe.. :D

AwieKashi berkata...

hek eley,,,dia lagi banyak...orang baru 200 je..

WaWa ★ berkata...

UNTUNGLAHH . anyway, wawa di segamat . mane nak pergi mcd ? kfc ? pizza hut lah . best cikit . ngeeeeee~

AwieKashi berkata...

Wawa: hehe,,,wawa la belanje kan... baru btl... ^_^

Ariel Pocong berkata...

untung la org femes kn?? Yela abg MPP..Huhuhuh..Ble nk blnje mkn ni???

AwieKashi berkata...

hahaha,,,dia la awork...k0 tu skandal punya la ramai...

WaWa ★ berkata...

awie lah belanje . hadoi .

Ariel Pocong berkata...

hahaha...awie aq mne ad skandal....kwn la...

AwieKashi berkata...

wawa: kenapa??
bg sebab dulu baru belanje..

AwieKashi berkata...

awork: elelele....
xnak ngku la pulak..

syifa' berkata...

hahaha.. dapat pulak... siap wat entry lagi :D

fiZiE berkata...

waahhhhhh,,, cOmel kew,,,xprasn plk slame 3sem niyhh,,hehehehe
**jgn mrh syifa,, hOho ^^

syifa' berkata...

zira jelez!! tido luar mlm ni!!!

syifa' berkata...

ye saye stalker blog anda.. sbb suka lagu! :D ~~so sweet..

NisaAdnan berkata...

followr 199 tu ada kat uitm sgmt. rasanya bole sgt klau blanja mkn kat benteng. haha

WaWa ★ berkata...

sebabnye, wawa ade kat segamat . kite kan same U ? HAHAHAHA .

AwieKashi berkata...

syifa: huhu...untunglah kan..

fiZiE berkata...

dpt plk nk tdO luO,,hahaha,,
btw mmg lgu blOg niyh bez,,,hOho

AwieKashi berkata...

fizie: btl la...hehehe,,,
*kenkdg xjugak..

AwieKashi berkata...

Wawa : buleh2... *awie blnje wawa,, wawa bnje awie... =p

AwieKashi berkata...

NisaAdnan: hehe...nak ke???
bel0m jumpa lg anda...mybe kuat alasan tu "199"...

AwieKashi berkata...

Fizie: huhu,,,thnks...

WaWa ★ berkata...

awie belanje wawa . wawa tak payah belanje awie . kedekut lah abg mpp neyh . HAHAHA .

AwieKashi berkata...

wawa: hehe,,,baik lah...

aQimie Ceplos berkata...

org hot. biasal la. arini 200. esk 2000. lusa 20000, tulak!
kawen dgn anis jamika! wahahah!

AwieKashi berkata...

amende la ko qim....>.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...