LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 9 Jun 2011

says "YESS" bila dapat lakukan sesuatu


Dapat jugak update utk malam nie walaupun kepala dah WENG! WENG! Macam nak tumbang..AarrggghH~~~ Saya pening kepala…..!!! nak demam pun ada… Adakah sebab puasa hari nie???? Xcukup protein ke? Xcukup kalsium ke??? Atau x cukup kasih sayang??? Sesuatu sgt…. ErrrRr~

Saya dah ganti abis,,HUHU,,walaupun peristiwa semester agak berbahaya sehingga nak masuk wad akibat demam masa puasa dan diberitahu doctor suhu badan 39 Celsius,,& ada bengkak di bahagian dalam perut…*dah gelabah masa tuh.. dapat MC satu minggu & di nasihat “jgn puasa”..ganti dah lama,tapi bila tggal satu hari lagi jadi malas,,sampai la hari nie dah ganti…YESS…settle pun… ^_^

Tapi Alhamdulillah walaupun macam2 krisis kat segamat nie dapat gak tempuh dengan ceria dan hepi tgk ramai yang xmandi hari nie… HAHAHAHA! Selekeh betul hari nie..termasuk saya sekali… Opppsss…bermula dgn krisis makanan & ke krisis air,,,agak mudarat kat segamat sem nie…Harap2 mggu depan benteng baru tu dah bukak..

Pasal krisis air, mandilah anda macam P.Ramlee..huhuhu..xpun g lah kolej Susur Belikong baru tuh…air org xguna pun,,,jadilah anda org yang merasminya..HAHAHA.. terukir dalam sejarah hidup anda pastu… TERBAIK!! Ngee..
~HAPPY~

9 ulasan:

AliaJustea berkata...

ahhhaaaa! tahniah sebab dah habis ganti ! gantikan alia punya boleh? HAHA

nak mengaku jugak..
*tak mandi :')

AwieKashi berkata...

hahaha,,boleh je...

Azwa Azee berkata...

wah dh abes ganti nmpk..hehehhe..
tahniah2...

x mandi???ish3..hahhahaha

Cik Tetra berkata...

untunglah abg MPP yg tinggi da habis ganti!! tahniah la!! hahaha.. :D

*tingginya AWIEKASHI rupenya!!! dlm gmbar x npk tinggi sgt,,,tp realiti mak oii tingginya...byk mkn kalsium eh??

AwieKashi berkata...

cik Tetra
huhu,,,yeke????
tggi ke? biase je rasa... >.<

aQimie Ceplos berkata...

cik Tetra : aku. aku tiggi cam lee min hoo kan? kan? (fact!) ahahha!

awie. amik kau. xg kelas kite same2 kene wanted dgn madam. wahahahah!

Cik Tetra berkata...

awiekashi: tinggi la jgk...npk time kat unifest ari tu,sy jge booth siswa bestari..weeeeeee... :D promote basikal!!hahahaha...

Cik Tetra berkata...

aqim: eleh kau...nk mengaku lee min ho konon,,x same langsung!! bukan fakta tp auta je lebih!!hahahahaha...nak cermin tak!! aku ley belikan!! BESARRRRR PUNYA CERMIN!!!hahaha

AwieKashi berkata...

sempat lagi promote basikal kat sini.. =='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...