LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 4 Januari 2012

Wordless Wednesday ( Besday Celebeeerate! )

SEBELUM

 Birthday Boboy & Gegerl (Sorang awal tahun & sorang Ujung tahun) ^_^
Arif(kecik)  & Yana(YZ)

 Kami Classmate yang AWESOME!

 Tak lupa jugak adik-adik junior semester 4 tersayang =)

SELEPAS

Mangsa yang selalu EMO dalam kelas kena baik punyer!! ;)


COMELnya KAMI ;)


Super AWESOME!!!! Yeahhh!!



MANGSA TRAGEDIS NEW YEAR!!




 MUNGKIN INI MEMBUATKAN KAMI RINDU SUATU HARI NANTI…

35 ulasan:

Alia Rahmat berkata...

OHSEMMM-mya korang ^^

ni je ke classmate awie? sikitnyaaa.. nak amik tak classmate alia yang berlambak tu ^^

Cik Tetra berkata...

woahh..bestnye budak kelas korg..npk unite disitu!

sangat awesome! :D

AwieKashi berkata...

@Alia Rahmat
nak buat macam mana...dah memang byk nie je.. >.<

#kelas A punya lagi la.. 9 org je..
nie pun kira byk nie... =)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu...kitorg memang unite..
nak buat pape mesti bersepakat ramai-ramai... =)

Cik Tetra berkata...

baguslahh mcm tu.. budak kelas tak ramai..so senang nk gather same2.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hurm..kenkadang tu susah jugak la...
btw,nie pun last minute rancang...

#last minute selalu menjadi dari perancangan awal... kan??

si robot comel berkata...

say what say what ohsemmmmm...

AwieKashi berkata...

@si robot comel
huhu....dah tahu daa...


#maap..riak sikit..ngee =)

Cik Tetra berkata...

oh yeke..wahh last minit buat pon..tp ttp awesome!..untunglahh..

#haha..btw keje last minit ni mmg da sebati dgn budak diim..haha :D

AwieKashi berkata...

@cik tetra
sebati ea???
kena campur apa je nak 'sebati' ea??
kitorg nie bab2 nie mmg noob cikit... :P

Cik Tetra berkata...

hahaha..susah la cakap ngn org terlebih GENIUS ni..ayat sebati pon tak tau..sila cari maksud di kamus! harap maklum.. :D

Rozuan Ismail berkata...

sweetnya celebrate birthday

moshi_boo berkata...

perghhh!..
abis comey suma..
hahaa

Rapunzel Cikilolo berkata...

betul. meninggalkan kenangan. rase nak carik zaman aku blaja dulu...!

Neesa berkata...

wahhh..=)

Alia Rahmat berkata...

nape kat gambar tu QIMIE tinggi sangat? pendek rupanya AWIE ;p

kbye ^^

YZ berkata...

Mega macam kena simbah acid. HAHA.
cantik gila muka aku wei.

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

heee.. untung laahh YANA & ARIF. huhu.. ade classmate yang AWESOME macam korang2 niee.. :) ape2 pun ni mesti akan jadi korang nye kenangan .bila korang sume dah blaja kat tempat lain nanti maasing2 mesti tergelak bila ingat balik nanti..

# YANA heppy belated besday lagi ibah ucapkan! huhu.. penuh muka dengan tepung kan.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hahaha...org tahu nombor je... :P

AwieKashi berkata...

@Rozuan Ismail
yeahhh!!! always remember this moment!

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
ala...sy je yang comel ok..!
hahaha

AwieKashi berkata...

@Rapunzel Cikilolo
huhu...kan..kan..??
bila dah abis teringat balik kenangan lama..macam kat skolah dulu T.T

AwieKashi berkata...

@Neesa
apa wah??? wahh???
hehehehe....

AwieKashi berkata...

@Alia Rahmat
mana ada...aqim duk atas divider hitam putih tepi jalan tuh...awie kat bawah... >.<

AwieKashi berkata...

@YZ
hahaha...aku sokong..
sbb birthday party tak penah dia kena...asyik lari je..
kali nie kaw2 punyerrr!

AwieKashi berkata...

@Ibah
huhu....tidak ibah turun je juin sekali...abg din kan ada...
kua3...

Saddila berkata...

bestnya !! dah lama tak kena mcm ni . uwuwuuwuwu :(

syifa' berkata...

nak SR... hihi

AwieKashi berkata...

@saddila
really...? lastly bila?

AwieKashi berkata...

@syifa
hehe...tggu besday syifa lh nnt...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

huhu.. abe din tak ajak. tak kan kite nak pegi pulak kan? haha. malu kot.. hihi :D

Apik Pehe berkata...

best lah ader macam tu..huhu

L berkata...

hepi befday...=)

jom baca sekejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

hyz berkata...

nape ek time bezday mesti nak mandi tepung, pecah telo? ce terai tabur susu getah ke, coklat cair ke... huhuhu

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

sayang jeluz i haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...