LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 27 Januari 2012

Student Portal Baru

Wow…teruja jugak bila hari nie saja test masuk tengok subjek untuk degree. Teruja abis bila klik istudent.uitm.edu.my kuarnya macam page lain. Rupanya student portal dah berubah wajah baru. Takde bezanya pun. Hangpa try usya sendiri.

Amacam? Awesome kan?? =) macam lebih advance cikit or sama dengan portal Universiti lain.

(salingan)
Memandangkan hari nie Perasmian SUPRO as known as “Sukan Antara Program”.
By the way,aku register masuk
Basketball,Petangue,Futsal & Handball. Malangnya Handball tak cukup orang & dah tutup register. *agak-agak hangpa,aku tamak tak? Semua game aku nak main kan? HAHAHAHA! Bia la kan,,last sem.. bila lagi nak juin semua benda alah macam nie. Nasib baik bowling takde je. Tidak bowling pun aku sebat! #bowling Segamat tengelam,rosak abis.. T.T

7 ulasan:

wawa ♛ berkata...

wahhhhhhhh, semart lahhhh ! kelasss jahhh . HAHAHA . by the way good luck ye :)

#apesal mase perbarisan tadi nampak tinggi, ke awie memang tinggi ? HAHAHA

AwieKashi berkata...

@wawa
kuang asam!
dah tinggi orang memang around
181-183cm,,nak buat cmne.. ngrrr~~!

Alia Rahmat berkata...

ternyata awie lah pen-TAMAKnya . heee~

GOOD LUCK abg MPP :DD

*mula2 tadi pun terpelik tengok SP ni

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

SEMANGAT PROGRAM TU YANG PENTING EH AWIE?? HUHU.. AMACAM, BEST TAK TADI SUPRO ? heee..

wawa ♛ berkata...

ouhhhh ye ke, mane lahh orang tahuuu . dalam gambar nampak tak tinggi . HAHAHA #doubleLOL

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

cming soon

fafa.yaya berkata...

nape tak main netball? hahaa :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...