LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Selasa, 10 Januari 2012

BAUCER IPT RM 200


MYCampus sekarang di penuhi orang bukan di student center lagi, tapi di PEJABAT BENDAHARI UiTM JOHOR ($_$) tempat selalu aku naik turun..maklum la.. cek nie kan gila DUIT. Apa-apa cikit mesti DUIT. Sampai kenkadang tu mimpi DUIT. Dah yang tu je keja aku.. Huhu..yang paham tu paham la ye..yang tak paham hangpa buat-buat tak paham.. tak payah nak susah-susah buat-buat paham..

*maaf aku memang suka berbelit-belit nie. Bak kata orang jumpa paria & ular sawa,bunuh paria. Jangan bunuh aku..hehe takda kena mengena pongggg…

Memandangkan hari nie merupakan hari ke-2 pemberian BAUCER 1MALAYSIA RM200, aku kuar pergi bersama kawan-kawan aku lepas kelas pukul 2 petang. Perghh…memang jalan dia la.. takda orang pun lagi. Kami je yang ada.

*dah semua orang gi kelas kul2, memang la takda. Ce try pagi tadi. Sanggup beratur berak kat situ..

HAHAHA… agak-agak apa yang aku nak beli dengan baucer nie.. aku cadang nak beli kalkulator baru,sebab kalkulator aku kan kena kidnap sem lepas. Sekarang aku sekadar menagih kasih bersama rumate aku je kalkulator T.T

QUIZ AWIEKASHI : Listkan no.baucer aku untuk 4 baucer nie…cepat!

Terima kasih kerana skrol down terus & yang membaca… walaupun tak nak baca,sanggup bukak jugak BELOG AWIEKASHI. ^_^

40 ulasan:

هانيم إرشاد berkata...

asal uniten tak dapat lagi untung la uitm da dpt :)

AwieKashi berkata...

هانيم إرشاد
huhu..mana la aku pi tau..hang try tya bahagian HEP..

si robot comel berkata...

eh eh entry kita samalah,hehe

wawa ♛ berkata...

boleh tak beli novel ?

Cik Tetra berkata...

~ 2618117
~ 2618118
~ 2618119
~ 2618120


okehh da jawab quiz!! nak hadiah! kbye!

coklatberapi berkata...

ahaha dpt gak..moh le g beli buku..prada,gucci dan sewaktu dgnnya..no no no..:D

mrs.cokelat berkata...

sy nak jugak lah mcm niey .. :DDDD

Saddila berkata...

phewiitt dah dapat . dila tak dapat lagi pon . cehhh .

ekin alias berkata...

agak2 ley beli beg tak kat silver planet?? :D

AwieKashi berkata...

@si robot comel
huhu...yeke...?
nak usyalah!!!! =)

AwieKashi berkata...

@wawa
cte ctry tya kedai buku lain dia terima tak buacer tu...ada stgh kedai buku tima..

AwieKashi berkata...

@cik tetra
wah....betul2...hehe...
nanti saya kasi adiah....

#PEMENANG QUIZ PERTAMA! =)

AwieKashi berkata...

@coklatberapi
hahaha...pun boleh macam tu...
beli jgn tak beli..jgn sampai tokey kedai tu hambat ngn penyapu... ngee

AwieKashi berkata...

@mrs. cokelat
hehe...akak tak dapat lagi ke?
uitm arau rite?

AwieKashi berkata...

@saddila
biar betul...
masa mkin pendek kalau tak guna..huhu

AwieKashi berkata...

@ekin alias
boleh-boleh....ce try apa jadi :D

moshi_boo berkata...

moshi pon ingt nk gna wet tu bli calcltr gak..wlaupon yang dah ada elok lagi.hehe

Cik Tetra berkata...

omo2..betul eh?? yeay!!! serius dpt hadiah ni?? yeayyy lagi! hikhik.. :D

#pemenang pertama! krik2.. :)

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
huhu...yeke..
biasa la..kita kan sehati sejiwa...

#ok..muntah cpt.. =)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
betul lah.... nampak sgt waeda baca semua yg tertulis... =)

moshi_boo berkata...

hahaha...nk muntah ka??
sedia plastik cpt!

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
takpe...dah ok dah...tak jadi muntah :D

moshi_boo berkata...

hahaha..ok
^^

Cik Tetra berkata...

heee..mestilah bace semua..HARUS! :)

#dpt hadiah ape ni?? :P

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

sayang apa tu?

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
tetiba sihat terus tadi..
huhu

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hahaha...nak apa?

#xdelah..tunggu ye...

AwieKashi berkata...

@CWL
mysayang tak tahu ke?? hehehe...

baucer buku yang masuk bajet 2012 la..

#euuww....cepat2 cari baldi..

AwieKashi berkata...

@CWL
mysayang tak tahu ke?? hehehe...

baucer buku yang masuk bajet 2012 la..

#euuww....cepat2 cari baldi..

Rtp Farra Arisha berkata...

alhamdulillah diberi rezeki lagi...

Nurrul berkata...

aikk duet cek yg kerajaan bagi rm100 dah abes sebelum masuk tahun 2012 ag :P

AwieKashi berkata...

@Rtp Farra Arisha
huhu...terima kasih PM!!!

AwieKashi berkata...

@Nurrul
wah....pantas dan effesien!! =)

si ngokngek berkata...

wah,kaya sekejap..HAHA
kalkulator pun pinjam,singket betol hang..:))

IkiN NikisA berkata...

semua orang snggp bukak blog si hotsetap ni! :D

tak amik baucer boleh tak? HAHA

MUHD SHAH JEHAN berkata...

dpt baucar 1malaysia nak beli atlas..leh x?

hyz berkata...

kalau baucer tu bli komik leh x?

cik pinaz berkata...

kita sem satu dpt lmbat dooo .. mn aci ! >,<

Azwa Azee berkata...

boleh pow x? muahahah

miss ana berkata...

untung rakyat malaysia ..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...