LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 30 Januari 2012

SUPRO

Bukan “SUKAHATI PAK ROKIAH”…tapi “SUKAN ANTARA PROGRAM”… :P #maap kepada rokiah.. 2 hari berlarutan maka tamat 29 Januari 2012. Best nak mampus. Tak penah-penah aku main basketball tetiba pi main, mau tak kena bantai dengan budak-budak basket wakil UiTM. Tapi awesome kot aku main walaupun 1st timer. Huhu..sapa yang tengok tu percaya la..yang tak tengok tu,#krik-krik…

Tahun nie Information Management Society Juara keseluruhan,tahniah la… Tak kesah la menang ke tidak,yang pasti hangpa semua kena contohi macam aku,semua game aku nak sebat,,huhu…layan je.. memandangkan kos aku student paling cikit di abad ini. Pbarisan pun aku masuk,padahal kos lain semua leh katakan hantar budak semester 1,aku je terpacak kat padang dengan member satu kos budak semester 6. Cool tak aku? HAHAHA!

Macam tak caya sem nie dapat jugak bawa balik medal SUPRO!



Cantik kan?
Last sem kot,lepas nie dah tak jumpa lg

Petanque individu(perak)-aku lah sumbang! Hahaha..futsal(L)-emas,futsal(P)-perak,ping pong beregu(L)-perak.. Ini je kos aku dapat..tapi takpe,,yang pasti IBU EMAS SUKAN kami dapat! Yeahhhaaa!! \(^_^)/

SELAMAT TINGGAL SUPRO
AWIEKASHI

24 ulasan:

Rapunzel Cikilolo berkata...

tahniah and enjoy~!

AwieKashi berkata...

@Rapunzel Cikilolo
thnks ye.. =)

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

bear ibah takde pun dalam nie?? hoho.. mana awie sorok die??

AwieKashi berkata...

@Ibah
HAHAHAHA! celah mana dia dtg...makan dengan ibah ada la... :P

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

Awie: EK EHH.. iye ke? alaaa.. terkantoi pulak.. mana awie nampak ibah makan ngan die..
( tak tahu. tak tahu.. ) ngeee~

# tu laaa.. ibah nak gantikan din . takmo.. kalau tak. korang mesti dapat lagi lah pingat emas.. hihi

AwieKashi berkata...

@Ibah
celah mana kannnn????
euwwwww,,,ajak main basketball pun tak nak... nie kang pulak nak main tennis... HAHAHAHA!

aliah supaiman berkata...

dah menang adiah,,, org lain pggl pong dah xdgr...hahaha...AWESOME la tuh...bwerk.... =p
btw...congratz...nmpk lah mke bangganya tuh time amek adiah...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

@ awie.
HAHA! gelak sakan kan awie? suke.. bab gelak kan ibah memang awie nombor 1 laa kan? aish!

# yang awie ajak ibah main basketball tu pesal. ibah nak main congkak je.. kalau congkak mesti nombor 1 punya lah.. haha.

AwieKashi berkata...

@aliah
HAHAHA!
bangga tak la bangga sgt...
skurg2nya dpt gak buktikan org bukan sekadar belajar je...org pun pandai main sukan...wlpn sekian lama tggal kan... =)

AwieKashi berkata...

@Ibah
congkak org dah wakil bumi dah gi lawan kat marikh hari tuh...
kalau lawan ngn ibah ayam2 je ibah kena nnt.. HAHHAHA!

aliah supaiman berkata...

choi...tgk bdn pun dah taw....xyah ckp...hehehe....gler jhat la junior nie....sory3....

AwieKashi berkata...

@aliah
wah....kureng di ajar punya orang,,,
siaplah kalau jumpa =)

Cik Tetra berkata...

DIIM mmg hebat.. kbye!

si robot comel berkata...

tahniah cik abg mpp. Papepun DIIM awesome :P

AwieKashi berkata...

@cik tetra
poyo,,padahal orang tu tak main pun :P

AwieKashi berkata...

@si robot comel
HAHAHAHA! untunglah DIIM...
budak2 karisma ramai... >.<

Cik Tetra berkata...

elehh...bukan tak nak main..pakkal je kaki ni tak boleh main bende tu sume..kalau tak..aishhhh..kbye!

ekin alias berkata...

tahniah...
Bak satu...! hehe

aQimie Ceplos berkata...

ceh!!! hensem boleh la.. HAHAHA!
tahniah wie :D

Mat Som berkata...

Assalamualaikum Awie
Wow hebatlah Awie

Saddila berkata...

aggaa berjimba dgn budak sem1 lagi. haha

terkejut gua. ingatkan lelaki yang pegang payung tadi. kahkah

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

sayang rindu u heheh

si ngokngek berkata...

woo~~superb ah..

weh lebur lar medal emas tue..kehkehkeh

++cikbunge++ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...