LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 29 Januari 2011

Jumpa Artis??

Assalamualaikum,,,,huhuhu....=)

macam xcaya je dapat d0k sebelah artis yg ternama....------->
LISA SURIHANI....
Padahal,,,orang sedang berp0sing amik gmbr sebelah aku je,,,

Situasinya ,,,

Abg Macho : Assalamualaikum kak, tiket paling awl kul bapa eik??
Akak kaunter : hurmmm,,,yang ada kul11.30pg dik..
adik nk ke? bapa org?
Abg Macho : ok,saya nk 5org...(hahaha,,,meng0ng betol,dah tahu aku sorang leh tya lak.....)
(sambung)
Abg Macho: eh,,kak...kak...s0rang je..kwn saya lambat lak dia cakap...
dlm hati aku...(hahaha...free2 je kena mainkan dgn aku)
(kedengaran suara Lisa & org awam yg amik gmbr sama dia)
org awam : Lisa, b0leh ambik gmbr sekali tak?????
Lisa : (dengan rendah dirinya) boleh...boleh.....(^_^)
(dalam hati aku : bagusnya,,,xjual mahal....)
tapi sayang aku lak xda member utk amik kan gmbr sama ngn dia...wlpn dah ada sebelah dia...
tapi xpe,,janji aku dpt jmpa dia daripada org yg hanya tgk kat TV tu...haha..kan..kan...kan..? 




Ini seorang lagi artis yang aku jumpa,,,with ngn anak saudara dia & ngn b0ndanya...but,,aku called mak dia "aunty"..mesti k0rang pelik kan???
xdalah,,,sebenarnya family diorg ada hubungan dgn abg ipar aku kat BP,Johor...s0,aku dah penah jmpa mak dia ngn anak saudara dia...
but,Shaheizy sam nie orgnya manis....------->








Gambar masa kat jeti Kuala Perlis...

13 ulasan:

yanazunaidi berkata...

awie kecoh. hehe

PuTRa KaKaShi berkata...

xperlu nk kata sgt la kan....HAHAHA

Flonella berkata...

jeles~

aQimie Ceplos berkata...

yana: KECOH x KECOH la kan.. awie amik gambar awek aku tu~ wiwit !! HAHAAH

Awie : ni je ke?? =.=

iezattynadia berkata...

haha..korg punye gaya penulisan lebih kurg je kann??

Nurba'ayah Dahrin berkata...

wah.. mang syok abis la kan dapat tgk artis yg mang cantik.. ayu.. hui.. mang tip top.. wee ~

PuTRa KaKaShi berkata...

Feoney: hehe...xpe..nnt ada rezeki leyh la jmpa tu..tggu jee...

Aqim: ada lg,,but, xclear la...camera henset aku ape je..N5300 je...

N.Izzaty: hehe... nama pun kawan ofc0z lar...HAHA
kan aqim kan??

Yaya: hehe,,,biasa la tu...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

Awie!! Lisa surihani! die chantek giler kan?kan? haha..
cuwit tak muka die??

PuTRa KaKaShi berkata...

hehe,,ofcourse la dia swit...
yg penting dia rendah dari awie...HEHEHE

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

haha.. awie ni pon. ahaha..
ibah bgtau akak lisa surihani yg awie ckap die rendah.. hoho

PuTRa KaKaShi berkata...

hehe,,,bgtau la....
nk tgk gak reaksi dia cmne...

Izzati Afiqah Ahmad berkata...

sumpah saya sangat jeles..lisa surihani n sam kot!!!!..erggghhhh!!!..

PuTRa KaKaShi berkata...

hehe,,,ala...
jgn jeles2...
nnt leyh punya jumpa diorg...
semalam diorg bbq at pantai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...