LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 5 Januari 2011

p0rT DickS0n!

 Ini kisah semasa Kursus Kepempinan Pembantu Mahasiswa atau lebih di kenali 0leh part01 iaitu PM...
Walaupun 3hari berada di Golden Straits Villas, Port Dicks0n..byk kenangan yg dapat di ukur bersama-sama wat kali kedua menjadi PM...
Yang gambar sebelah nie adalah encik Ismail as kn0wn kit0rg pnya penasihat PM sesi disember 2010-mei 2011






 Alahai,,,malu lak  mariam...huhu...
untuk pengetahuan,,mariam adalah myclassmate...& sebelah kanan tu adalah zura..dia pun classmate gue.. =)
ini semasa sesi ice breaking xsalap la....

 Yang ini lak geng c0ntr0l ayu...Hahahaha...
dari kanan : Farahlina,kak wan & abby
memang kuat p0sing yang kanan & kiri....tgh xbapa sgt....sbb kak wan selalu dia....huhu..

Yeay,,,,ini suka....
s0rang akak siput sedut,s0rang akak bir0 sukan,,s0rang akak displin yg suara xda...huhu...
kak yana,Tim & kak echa...
best 0f the best!!
=)


This one adalah time wat lak0nan situati0n yg akan berlaku semasa Minggu Destini Siswa(MDS)
but,yang ada cakap Minggu Dera Siswa....Hahahaha...
tp xsampai cam tu lah...


Game Beruang,ikan,nyamuk!!!
camne pn kit0rg punya gr0up adalah juara...HAHAHA....
wlpn 1st punya dikalahkan...
&
ahli gr0up di tangkap 0leh gr0up lawan...

Last snap at Pantai di hadapan kit0rang punya villa...
style & smart ph0toshot!!!!
chaiy0kkkkk PM!!!


4 ulasan:

aliah supaiman berkata...

last gmb smat gler la

PuTRa KaKaShi berkata...

hehe,,,thnks aliah..
btw,thnk sekali lg utk melawat bl0g yg entah pape nie...=)

aliah supaiman berkata...

bkn ntah pape lah,,,,ntah nape cute jer pic2 kt sni,,,,hahaha

PuTRa KaKaShi berkata...

hehe,,,mana ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...