LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 16 Januari 2011

Glad t0 be Wing 2C


Gotong-royong Perdana Sektor A
Thank a lots kepada semua wing 2c yang memberi kerjasama untuk semua...
kerana,,,
masih memegang tahkta terbaik menjaga kebersihan utk Sempana Riau...
Still menjaga image wlpn dahulu pernah memegang Wing Terbaik di UiTM Segamat yang b0leh megalahkan semua kolej siswi yg ada at UiTM nie...
Maybe ramai xtahu kan???
hehe... =)


Teng0klah suasana di Wing 2C
Kemas & teratur...
gurlz-gurlz yang kat luar tu,,nak cari suami,cal0n-calonnya semua kat Wing 2C
pilih-pilih,,,jgn tgk yg lain...ngee~
xdalah...main-main jer...hehe...

Haaaa,,,,tgk..BESAR punyer hamper....HAHAHA
suke jer Wing Capt. kitorang yg s0rang nie...(Syafiq Othman a.k.a Jindan)
Dari tingkat 2 terus lari kebawah untuk amik hadiah...


Nie lak lepas di gelar tempat ke-3,Naib johan & johan..
yang xleyh blahnyer...dak2 nie b0leyh lak main jerit-jerit mengata kat wing yg tak menang tu..hehe..
Mengata lak wing-wing yang ada "Mak"...Hahaha
sengal punyer dak2..
If nak tahu tempat ke-3 jatuh kepada WING 1B
Naib Johan lak menang kat WING 2D
&
tak lain tak bukan juara 0fcourse la WING 2C

BESAR kan????

We are Champi0n Unite!!!

5 ulasan:

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ish.ish... ayat awie x leh tahan..
"gurlz-gurlz yang kat luar tu,,nak cari suami,cal0n-calonnya semua kat Wing 2C"
HAHAHA..
btw, hadiah tu agak besar!!

Nurba'ayah Dahrin berkata...

"gurlz-gurlz yang kat luar tu,,nak cari suami,cal0n-calonnya semua kat Wing 2C" ????
ok gak tu... ade borang permohonan tak.. yaya nak isi.. kihkihkih.. wee~ ;P

PuTRa KaKaShi berkata...

Ibah: hehe,,,biasa la.."Pembersih la katakan"...

Yaya: hehe,,dtg amik kat bwh sR...

aRiel pOcOng berkata...

ha mari2 amek calon anda..jgn amek awie..dy buaya....
(^o^)

PuTRa KaKaShi berkata...

sengal punya awork...
suka-suka ati je ata org...
k0 tu dah berpunya,,
xperlu nk "jual" sgt la kan....wekkkp! HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...