LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 28 Januari 2011

My Lappy!!!

Firstly,rasa macam bahagia giler bila dapat format lappy aku yg dah nk genap setahun aku guna....

dalam hati : yes,,akhirnya dapat gak aku f0rmat lappy aku nie yang asyik memanjang dengan faces0und kepala hotak nyer....pas nie,dah xda la lg wahai "faces0und" yg selalu refresh sesuka hatinya....


Bila aku buka je lappy yang dah di format,,,saje je nk test bukak lagu...ok or x??
teng0k-teng0k.......(keadaan terkejut)

Suara :Oh,,,mana abis semua lagu aku nie??? aku lupa backup ke???
Girl's Generation, Super Junior, ShiNee, SS501, Big Bang, Kara,,,,eh,mana nie?????
aduhhhhh,,,,aku xback up ke??? (mula la gelisah)
English s0ng pun xda??
teng0k vide0 music lak pun dah xda....
Bruno mars, Justin bieber, Maher Zain, +++ latest lagu abis hilang....(ttiba cam nk nangis)
dah la video music album lak tu...


Terpikir~~~~~
Benda yang paling penting,,,PROJEK untuk JPK & KELAB.....


Suara: makkkkk!!!!! ya allah...semua dah xda....gambar-gambar kenangan masa g 1belia 1malaysia pn dah xda...dah la kat situ je ada gmbr sama-sama ngn family agkt at selangor, sabah, & sarawak...(T.T)


Yang back up cuma cte movie korean series & gmbr MDS....urmm,,,xpa..

Flash back : sbb busy memanjang ngn meeting & event yg akan dtg la nie..tp xleyh salahkan jugak..diri aku yg salah... 

HATI: Termenung seorang diri, seharian memikirkan semua yg dah xda...
just redha je,,myb ada kebaikan di sebalik kejadian....

4 ulasan:

Flonella berkata...

kesian nye~

PuTRa KaKaShi berkata...

nak bwat cmne,,,kerana busy punya pasal la...
tiap2 malam meeting...s0h kawan format kan...
samapai AGM pn xg mlm tu...sbb "meeting"..

aQimie Ceplos berkata...

hahaah ! sedih kan wie bile sumer jadah kt dlm lapy hilang?? T.T xpe wie. aku sentiase ade utk kau ! YG PENTING gambar lisa suriani ade kan? kan? AHAHHAHA c(:

PuTRa KaKaShi berkata...

HEHE...
itu je kau tahu...
k0 ada simpan aku punya korean/japan mp3 aku lg tu kan????
nnt aku c0py kat kay pula..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...