LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 10 Februari 2011

Cuti midSem....(epis0d Gathering)

CALLING.......
member : hell0 br0,,amacam? sihat ke??
aku nk s0h kau c0nduct kita pnyer gathering nie.....boleh ark??
Si k0ol: ape? gathering?? ramai ke cuti nie?? dgr ctet hampa pun balik lewat,,,nie sah2 aku gak nk kena cari org nie....(time sama lappy aku dah kena hantar ke WAD ats kesakitannya di "rengkong"...)
member: ala,,,boleh jela...
si Kool:yela... nnt aku bincang spa2 yg balik awl dulu...

Btw,gathering nie just simple je,,bel0m panggil pn cikgu2 kitorg,,s0,kitorg jela yg ada masa tu...huhu....
ats pemberitahuan di facebook & calling sesama sendiri,,s0 jumpa lah di hari kejadian...iaitu 03.02.2011.. amik lak tarikh Chinese New year...(p/s:nnt aku letak gmbr2 yg lain k- to myprenz)


Bila tgk semua pakai baju tema Merah...mmg dah mcm g raya lak kwn2 aku nie....pape pn layan jela...
masing2 kuar sorg per sorangan ngn cte peribadi di tmpt stdy masing2...mcm2 situasi,,,al maklumlah sekian lama xjmpa sejak 3,4tahun...

Haaa,,lel0ng-lel0ng...pilih je yg mana nak....HAHAHA!

yang leyh blahnya semua nek keta....dulu kalau nk g jumpa kat KFC ke,,kat sek0lah ke...just nek m0to..sekarang dah maju kwn2 aku nie...semua nek keta...HAHAHAHA!
aku lak menumpang diorg...leyh lak tu wat chck p0int kumpul at umah aku,,,dah mcm explorace daaa....

satu lg,,,masa at pantai ke Datai tu nk mintak maaf la eik,,,especially at Murni,sbb b0la tampar tu terhingap dkt hdung kata diorg...huhu....sori ssgt...


Lastly,,,tggu epis0d seterusnya....yg agk seram.... (^_^)

8 ulasan:

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ibah nak BMW! Ade tak?

PuTRa KaKaShi berkata...

hehe,,,ada2,,,

aQimie Ceplos berkata...

HAHAHA !! gua nk labogini kaler pink ade ;)

PuTRa KaKaShi berkata...

HAHAHA,,,itu aded beb...
seriously....nnt k0 dtg langkawi bwa tnjuk k0..ok?
HUHUHU!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

haaa.. bgus. ibah nak eh. bagi ibah 10. x ade siap! haha..
aqim: ape penda tu Labogini.. x penah ibah dengar pon keta jenama tuh.. HAHA.. ^^,

PuTRa KaKaShi berkata...

Aqim dia maju ckt ibah....HAHAHA!
ibah dtg sendiri...boleh je kasi...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

haha.. Maju ke aqim uh.. x leh blaa jek. nak warne pink lak uh.. HAHA!
ibah nak BMW .. ye je bole kasi?? x terabur ke gigi awie nanti?? HAHA..

PuTRa KaKaShi berkata...

HAHAHA,,,'bel0m try bl0m tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...