LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 4 Februari 2013

Happy Monday

Mulakan hari anda dengan mengosok gigi supaya bersih berseri-seri seumpama sang Merang.. :D Dan jangan lupa mandi awal,kenkadang ada yang bukak belog dengan tak mandinya lagi... *Itu dah biasa,kenkadang aku sendiri pun sama. HAHAHA!

Hari nie nak promote lagu member,membuatkan aku teringat zaman kanak-kanak also my lovely MAK! bukan MAKWE, MAK KANDUNG okay..if line slow tu,nanti-nanti dengar la.. Seriously sedap lagu nie... Layan je ye... Huhuhu....

lagu dia dah naik carta MySuriaFM..sebab tu aku kagum nie... huhu..

#teringin nak buat GIVEAWAY,Ada idea tak kalau barangan dari Langkawi.. nak tak? ;)

AwiekashiHere!

8 ulasan:

Cik Tetra berkata...

ok da dgr lagu tuu. awesome! hew hew.
kawan u ollss yg nyanyi?? huiyoo.

GA??? nak joinnn! OKBAI. :D

C.T.K berkata...

best jugak lgu ni...suare sedap...1st time dgr..hehe..suara time ikan kekek tu suara budak2 ke suara band ni?hahaha

AwieKashi berkata...

@cik Tetra
ha'aa...dulu dia DIA pun student...

AwieKashi berkata...

@C.T.K
taklah..baya kita semua nie...
yang budak2 tu just amik budak2 biasa je...

Noor Adibah berkata...

KALAU AWIE BUAT GA! IBAH NAK JOIN! HEHEHEHEHEHEH! :D

nak hadiah dari LANGKAWI pelisssss.... #EH

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
nak ye...
tengah pikir benda orang tak pnah buat lagi...

onlinejobmalaysia berkata...

assalamualaikum dan salam sejahtera. mintak izin dr semua tuk post ttg bisnes online. modal RM30 ja. untuk mengetahui lebih lanjut, sila tgk blog ini http://onlinejobmalaysia.blogspot.com/.

xila dot berkata...

haa buat la giveaway kasi meghial chuolss ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...