LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 13 Februari 2013

Result Degree ( Tanda Tanya Penuh Misteri )


Penentuan segalanya,penentuan sama ada memiliki selempang berwarna Pink atau tak...okay,sangat risau makin hari makin dekat...Tidur pun terbayang-bayang sampai termimpi-mimpi.. Nak tidur pun susah hati... Dah macam real pulak mimpi tu...

Kalau mimpi tu betul Alhamdulillah la...boleh la lompat-lompat,sujud syukur macam result masa Diploma dulu... (GPA 4.00) agak susah la...memang tak la kali nie... berharap dapat 3.5 above je sekarang... nak cakap pandai tak la sangat... cuma berharap segala usaha setimpal la kan...


Physics (PHY430) - 4 kredit Hour
Phylosophy (PHI454) - 2 kredit Hour
Report Writing (BEL422) - 2 kredit Hour
Hubungan Etnik (CTU553) - 2 kredit Hour
Third Language (Nihongo) - 2kredit Hour
Elementary Algebra II (MAT523) - 3 kredit Hour
Object oriented Programming aka JAVA (CSC435) - 3 kredit Hour
Total = 18  Kredit Hour (tak banyak kan)

Paper exam pun cantik! colorful lagi...

Sebenar mimpi menunjukkan straight A. Tapi masalahnya dekat paper physics dah macam apa dah..boleh katakan tengok paper je masa jawab time final hari tu.. sekarang jus redha & berdoa je..


Kalau boleh nak la jugak macam keknis! tengok dia belajar kat segamat hari tu chill je... boleh je Dean List.. Huhuhu...Tahniah...jangan lupa tengok movie gangster celop! hehe... Tolong promote nie akak! ;)

(photo dari fan page FB)

Cantik kan selempang pink! nak boleh??? hehe


Awiekashi in da House! ;)



14 ulasan:

Rapunzeel Cikilolo berkata...

ooo semoga berjaya...

Cik Tetra berkata...

Tuhlaaaaa takut jugak kan. Wuuuu. Byk2 la berdoa. Semoga dapat result yg okayy. Aminnnn :))


Gudluck ok awie!!! :))


Cik tetra in da house! Hihi

AwieKashi berkata...

@Rapunzeel Cikilolo
harap2 mcm tu lah kan.. ;)

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
awak pun ye cik waeda anak mohammad.. hehehe

nitnot berkata...

Good Luck weyy. Kemain pelangi paper hang.

*sensitif nampak JAVA. Gua keciwa dengan JAVA sampai mati.Sobs.

AwieKashi berkata...

@nitnot
HAHAHAHA! yeke?

takpe...belajar dari kesilapan...

C.T.K berkata...

goodluck awie..15hb kan?.

ct bru je nk msuk degree..hehe

AwieKashi berkata...

@C.T.K
ha'aa...15hb nie result kuar... 2 hari lagi...macam esok je..

Haziq Zainal berkata...

Goodluck awie!

aira shahira azmi berkata...

goodluck amri! ;)

Cik Tetra berkata...

Hihi. Okayyhh. Tengkiu anak pakcik othman. :)

AwieKashi berkata...

@Haziq zainal
kau pun! sama-sama kita nanti kan..

AwieKashi berkata...

@aira shahira azmi
thanks u olls...! ;)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
sama-sama anak encik mohammad...!!!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...