LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 17 Mac 2012

Saya Guna Android, Anda?


sambil melayan lagu be mine kot! huhu 


ANDROID? Menatang apa entah? Aku pun tak tahu dulu.. so,dah tahu rupanya software window…hehe…nampak sangat aku nie jahil dalam teknologi… >.<


#jap..jap…aku rasa hangpa pun tak tahu kan? Yang tau bapa orang ja.. HAHAHA! :P sesame lah kita JAHIL… ngee


TAK NAK TRY KE? ASYIK WINDOW 7 je lagi.. =)

28 ulasan:

wawa ♛ berkata...

ouhhhh, begitu rupenyee . #BaruTahu .

NAL berkata...

sama ja..langsung tak taw..dah taw kan?apa perbezaan setelah mengguna android?

si robot comel berkata...

wahai abang mpp, nak gunaaaaa

aku bukan android aku bukan android.:D

AwieKashi berkata...

@wawa
HAHAHA! jgn buat taktahu sgt la kan..
ketuk kepala baru tau..
#mak cakap...ngee

AwieKashi berkata...

@NAL
lebih ringan & cepat bila masuk folder or detect virus mahupun pendrive...baru je guna..tgh survey lg apa yg best...

AwieKashi berkata...

@si robot comel
huhu...anda perlu try la..sbb andakan "robot comel" cik madi... hehe =)

si robot comel berkata...

err,mana dpt ni software?dah macam tersuka pulak,haha

Haziq Zainal berkata...

Nak installer! Hihi

chemay berkata...

macam comel jeee.
nak try lah lepas ni..
*kemain lagi layan lagu be mine!
hehe
:P

Alia Rahmat berkata...

ouhhh..
#angguk kepala :P

fatin amalina husna berkata...

haha..lebih kurang ja kita..xtaw jugak..

AwieKashi berkata...

@so robot comel
amik kat classmate je...
nk ke?

AwieKashi berkata...

@Haziq Zainal
Huhu...hang mintak mega!

AwieKashi berkata...

@chemay
huhu...entah la nak kata apa..skrg musim "be mine" kot... ngee

AwieKashi berkata...

@Alia Rahmat
takperlu nak "YA" sgt la kan :P

AwieKashi berkata...

@fatin amalina husna
memang pun lebih kureng je...
just laju je... ngee

Abang Zam berkata...

abang pakai mac bhai
kahkah

si kiut lavender berkata...

eh,,mna nak korek menda nih..nak jgak...:)

AwieKashi berkata...

@Abang Zam
wah.kau bila nak melawat aku..
aku dah nak balik langkawi nie..
kang kau rindu aku lak,.
maklumlah aku kan rumate paling mulia dan baik hati pernah kau kenal.
ye dak? huhu

AwieKashi berkata...

@si kuit lavender
huhu...cari kat kat google takde ke? =)

syAzAnA berkata...

wahhh, macam best jehh pakai benda alah tuuuu! grrr

c'axoera ヅ berkata...

Nope on iPhone n bb heheh

AwieKashi berkata...

@c'axoera ヅ
huhu...tak...
tengoklah betul-betul.. ^^,

Miss Purple Ungu berkata...

mcm best je guna android ni :)

AwieKashi berkata...

@Miss Purple Ungu
huhu.. entah la...kawan yg buat kan..
balik bilik lappy dah jadi mcm nie..

MaYa MustWany berkata...

ceh,saje je xnk explain..kikiki

dulu mas pon blur2 gak..tpi last yr thu sikit2 la..w/p still blurr..hahaha..ia sejenis kuih tradisional kan..haahahah!

AwieKashi berkata...

@MaYa MustWany
hahaha...takpe...takpe...sama je kita..
give me 5! ;)

LidiaSuraya berkata...

Iphone laaa... Hehehe.. Pasti x nk yg lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...