LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 23 Mac 2012

Hepi besday kampusmate!

kehadapan kekasih di sayangi  (eh…silap-silap…mampus aku dengan Amirrul Ilham).. Wahai kampusmate yang selalu sembunyikan diri bila jumpa yang tak pernah nak tegur… bak orang kata kat Alia.. “ katak nak kuar tempurung…korang nak cari tempurung…” hehe… Maaf la ye…

Tahniah kerana sudah sama umur dengan saya! Hahaha! Belum bulan 6 lagi.. so sama lah… tak kira la tahun okay…! Ngee… Maaf la ye.. duit dah pokai…tak dapat belikan hadiah untuk besday awak wahai cik wawa… sekadar ucapan dari surat yang seberapa nie… eh,jap..bukan surat… kata-kata paling berpuitis ini.. kan..kan..kan?? =)

Tak nak cakap panjang,,semoga panjang umur semoga dapat apa yang di inginkan selama menjadi hamba kerdil Allah. Goodluck untuk final exam nie ye…. Nanti orang dah takde jangan nakal-nakal…bak kata orang utara, “ jangan dok buieh sangat”… jaga si Alia kecik tu leklok.. maklumlah..exco tu! Huhu…

 Eiffel Tower akan menantiMu di sana nanti…saya doakan! =)

Terimalah sedikit puitis sajak mahupun pantun atau bak kata mat saleh “poem”..

Sahabat,
Dirimu bagaikan nyawa lain bagiku,
Tanpa kehadiranmu,
Tidak ku seperti sang mentari,
Yang sering menceriakan di pagi hari,

Wahai sahabat,
Tidakkah kau berfikir,
Indahnya hari yang berlalu itu,
Aku,
Aku cuba gapai untuk memiliki,
Namun ia pergi meninggalkan ku,
Aku sedar akan kehadiranmu,
Yang sentiasa menyinari hidupku,

Sesungguhnya..

kaulah SAHABAT dalam KAMPUS!


AYAT LAST takde kene mengena pun…ngee…SELAMAT ULANG TAHUN CIK WAWA!

Penat mengarang 15minit,
AWIEKASHI

46 ulasan:

ieja faiq berkata...

wahh specialnya birthday zura :p

AwieKashi berkata...

@ieja faiq
ingaat ieja je ke boleh post kat FB orang 1st... huhu!

Cik Tetra berkata...

alaaa..time birthday aku kau tak buat pon..birthday tahun ni..aku nak eh..heeee :D

ieja faiq berkata...

haha . tak pe tak pe . nk update juga la utk birthday girl ni . haha :p

AwieKashi berkata...

@cik tetra
Okay...saya akan buat special punya utk belogger kampusmate... termasuk yang lain2... =)

AwieKashi berkata...

@ieja faiq
hehe...tu la kan...retis mst la org hapdet tip top!

Cik Tetra berkata...

baiklah awak..terima kasih.. :)

wawa ♛ berkata...

Heeeeeeeeeee . Nak Kinder Bueno ! :) Thanks Awiee . Really Appriciate ♥

si robot comel berkata...

wah wah bikin puisi gitu,ehem ehem. :P

Alia Rahmat berkata...

kalau birthday alia tak buat mcm ni tak tahu lah..

jap jap.. apesal nama alia ada jugak ! memang kena mentioned kita kecik T___T

sadis lah entry ni.. ouhh.. tak tahu lah nak rasa terhina ke ape >.<

kbye :p

AwieKashi berkata...

@cik tetra
saya memang baik..tak tahu lagi ke awak? hehe =)

AwieKashi berkata...

@wawa ♛
welcome besday gerl! =)
takmo sedih2..hepi always ye dak? =)

AwieKashi berkata...

@si robot comel
nak jugak lettewww...
cakap jelar kan... hahahaha!

AwieKashi berkata...

@Alia
HAHAHAHA!
perlulah...sebab alia je pernah tegur orang sekali masa balik dari mkn2 kat umah en.mail...wawa je bel0m lagi..
bukan belom lg,,langsung tidak...

Cik Tetra berkata...

dulu awak baik..sekarang awak jahat!! hahaha..kbye!

AwieKashi berkata...

@cik tetra
okay..fine...tak nak bagi cekelat...!

wawa ♛ berkata...

HAHAHAHA . bukan tak nak tegur, segann . Jum lahh lepak sesameee . Minum Cool Blog kee . HAHAHA . before korang habis final . Naty tak dapat jumpe lagi :')

#Nak Chekelet jugakkkkkkkkk :D

AwieKashi berkata...

@wawa ♛
boleh-boleh...kumpul semua belogger-belogger uitm segamat! baru best!
<3

My Life's Journey berkata...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhh mesti kawan awie terharu giler bila baca entri ni .. selain lawak terdapat keikhlasan disitu ..

umi doakan agar wawa dirahmati ..diberkati serta impian yang diinginkan tercapai ..amin2 :)


chakkkkkkk!! lama sungguh umi tak kesini la .. waaaaaaa ampunkan patik tuanku ..hihi

Alia Rahmat berkata...

mana ada alia tegur awie sekali je. mana ada.. ada lagi sekali tu, dekat blok pensyarah, okeh, awie tak perasan.. fine.. kita kecik.. admit that T___T

AwieKashi berkata...

@Umi
huhu....takpe memahami...lagi pun awie yang dah lama giler tak berbelogger nie...

AwieKashi berkata...

@Alia
Ala..la..la...la..budak chomel nie majuk pulak.. =)

wawa ♛ berkata...

Awie : hahahaha . bileee nye nak kumpul semua nyee .
Umi : sangat terharuuu . HAHAHA . Thanks :)

mrs.cokelat berkata...

mcm special jer org nyer nie :P

AwieKashi berkata...

@ wawa ♛
HAHAHA!
paper last bila? kitorg ok je.. 31st march kot...

AwieKashi berkata...

@ mrs.cokelat
akak! memang special pun...
retis UiTM Segamat kot...takkan tak kenal?

Alia Rahmat berkata...

awie : LOL. HAHA.. cepat2 gathering before korang bla dari sini. lalalalal~

wawa ♛ berkata...

LOL . paper last on this Monday lahhh .

azira berkata...

Ehehehe. Birthday aku kau tak buat. Fineee :p

Lai berkata...

wow
same date of birth :)

http://lai-journeyoflife.blogspot.com/

AwieKashi berkata...

@Alia
perghhhh...macam tu ea?
so,alia jadi ketua projek lah...
boleh? boleh?

AwieKashi berkata...

@ Wawa
wah..last payyyyyyyper ari isnin...
so,buat la ari selasa ke?
amacam? takkan la terus balik?

AwieKashi berkata...

@ Azira
time birthday kau tak sempat..busy je... huhu
takpe..aku tak lupa kau...
nnt pandai2 la aku gantikan apa2... ngee =)

AwieKashi berkata...

@ Lai
seriously?
wah....hepi belated day ye...
huhu... tahniah! :D

Lai berkata...

hahaha..of coursela
23 march :)
thnx2

btw da follow
:)

rabiatuladawiyah berkata...

rasa macam first time post kat sini.. =.="

chemay berkata...

nanti beday chemau buat entry camni jugak boleh?
ahaha
:P

Chenta S Qaseh berkata...

perghh..spesel kot..nak jugak -.-'

aRa ❤ aFiq™ berkata...

kwn kampus kew ? mcm spesel jew ni :D

hyz berkata...

gambo x menahan. ala2 piknik kat pantai. haha

My Life's Journey berkata...

Chak! mat petang awie ..wahhh lama jugak awie tak update ..mesti bz dengan persediaan exam ni ..chayok2!!!

remyhazza berkata...

hepy belated birthday to pren too......

c'axoera ヅ berkata...

istimewa sungguh :)

si ngokngek berkata...

takkan kawan kampus ja,err

happy birthday kak wawa..

Zakaria's daughter berkata...

phewww.
steaillllllll gambauuu,
kihkihh.
hepy bepday gakk lahh kt kampusssmett tuhh.
kate ngn dy i lebiuuu

Nurrul Hazieqah ツ berkata...

YEKER kawan kempes nie.. hehehe.. *gurau*

pAndai juga awie mengarang.. sedap2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...