LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 15 Februari 2012

Wordless Wednesday ( Tips selamat pergi solat jumaat )


ANDA di nasihatkan supaya mencuba tips ini sekiranya selalu berlaku kehilangan atau keKIDNAPan seliper yang agak AWESOME seperti SELIPER JAMBAN mahupun SELIPER KOREA JEPUN.


AWIEKASHI MELAPORKAN! =)

22 ulasan:

Cik Tetra berkata...

HAHAHAAHA..okeh ni mmg awesome!! :P

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
sangat kan.....

#PC FAIR ke TUDUNG FAIR kat DSP? =="

Cik Tetra berkata...

hahaha..sangat...

#bukan PC fair tuh..JAKEL FAIR...hahaha...kecewa je... -.-

Zakaria's daughter berkata...

phewwww.

gelakk japp sambil pegang perut muncet.

ahaha. styleee sangat lettew

Alia Rahmat berkata...

tak tahu lah nak gelak macam mana. HAHAHA.. sengal ! awesome kot buat mcm ni.

AwieKashi berkata...

@cik tetra
GgggRrr!
entah pape je.... penat jln tgh panas...

AwieKashi berkata...

@zakaria daughter's
eei...muncet....
huhuhu....
gelaklah guling2...lagi style.. ^^.

AwieKashi berkata...

@Alia Rahmat
huhu...hey budak,,
tak nampak pun kat admin tadi?

Cik Tetra berkata...

kan kan..sakit hati tau we ollss..jln time panas terik..grrrr..pastu terserempak dgn mpp mane ntah tadi..lagi sakit hati...

HAHAHAHAHAHA #kidding.. ^^,

yad'z berkata...

HAHAHAHA.. OHSEMMMM!

Alia Rahmat berkata...

kat admin? ada apa kat admin? bila?

si robot comel berkata...

sgt ohsem perlu buat ni,kehkeh

AwieKashi berkata...

@cik tetra
main kasar nampak....

nak kena blasah nie...
#dush..dush...!

AwieKashi berkata...

@yad'z
HAHAHAHA! kan..kan...? =)

AwieKashi berkata...

@ALia Rahmat
takde pape...saja test2...
HAHAHAHA!

AwieKashi berkata...

@si robot comel
jgn lupa buat..sambil2 menari kat admin tu, kunci la sliper kat krusi..
^^.

Alia Rahmat berkata...

hak! yolah tu =='

c'axoera ヅ berkata...

terbaeeeek!

cimöt berkata...

awesome!!everyone should take note!!

Cik Tetra berkata...

dush dush balik! kbye! haha

yad'z berkata...

kan kan kannn.. =)

syifa' berkata...

adooyy.. pon boleh lock mcm tu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...