LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 19 Februari 2012

Main Kasar Nampak ( versi Ciplak)


apa kena la FB aku pun orang nak ciplak…tolong kawan² BLOCK kan makhluk tuhan yang sorang nie… T_T

17 ulasan:

Aini Amanina berkata...

Wow! Hot! Sampaikan ade org jadikan profile picca.

AwieKashi berkata...

@Aini Amanina
Hot amende kalau macam nie...
kang dia buat pelik2...member2 tetiba mrh kita yg tak tahu pape... ='(

Faridah MP berkata...

hot betul sampai ade org ciplak ni XD
stay cool bradaa

si robot comel berkata...

perghh org femes salu kena macam ni,tape wa tolong report dia, kita bako kita bako~

biela bell berkata...

perghh..giler glamer smpai kena ciplak..~

moshi_boo berkata...

ala..dah xleh bkk la fb "beliau"...sah ketaq lutuitt

Cik Tetra berkata...

woahhhhh..gile kentang...biaselahh org hott selalu kena kes2 macam ni..sabaq naaa hang... ;)

Soul Lee Hin berkata...

wah! awiekashi dh famous la. :)

AwieKashi berkata...

@Faridah MP
krik3....HOT la sgt...
motif??

AwieKashi berkata...

@si robot comel
thnks ye... HAHAHA! ;)

AwieKashi berkata...

@biela bell
glamor tak la glamor sgt..org bukan retis pun.. >.<

AwieKashi berkata...

@moshi boo
huhu..ketaq lutuit ek??
bagus2... ramai membantu ..ngee

AwieKashi berkata...

@cik tetra
yela..cek tgh besabaq la nie...

AwieKashi berkata...

@soul lee hin
hahaha..lama tak nampak kau?
praktikal ke?

Alia Rahmat berkata...

perghhhh ! bapak HOT seyhhh.. gila ah awie.. dah mcm retisss dah ni ^^

azira berkata...

Kahkahkah. Sumpah kelakar. Ehee, relax lah Amri. Biasalah.. dunia artis memang cenggini. Hahahhahahahaha ;P

karyaku..duniaku.. berkata...

awesome sgt incik mpp..sampay ade yg gune pix wat dp..:P..
ngeeeeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...