LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 12 Mac 2011

Hari dalam Sejarah

11/03/2011
Kelas Calculus3 xdapat pergi..sebabnya ada meeting dgn Pengarah Kampus & Unit Pengurusan lain.
Btw,baru tahu serba ckt apa yg ada at UiTM Segamat nie...Dah la skip kelas,nasib la ada surat pelepasan dari Pengarah...Masuk bilik meeting dah macam mesyuarat Agong daa..siap kena tekan mickrofon lg nk cakap..
grRr~ bkn selalu tu..xtahu nk cakap apa-apa..

Yang bestnya  bila pas solat jumaat kemas bilik & nk g basuh baju. Bila turun je terjumpa abg yang collect duit dari mesin tu..
Abg Mesin Baju : dik nk basuh baju ke?
Si k0ol: ha'aa..
Abg Mesin Baju: jap2,,,
Si k0ol : kenapa abg....?(sambil tgk dia amik duit dari uncang yg besar tu..)
Abg Mesin Baju : amik lah nie,,basuh baju..
si k0ol : trima kasih bang,,(baik lak abg nie..)

Petang ckt bangun dari tido & mkn maggi ruski seorang diri ngn cawan yg dapat dari Mitek- Malam Semarak Warisan.. tgk l0ker dak-dak bilik semua kunci..dah la balik xajak...kejam betul diorng nie.. Satu wing sunyi.. tinggal 4 orang je rasanya..termasuk aku..Cuti minggu mcm cuti sem... sunyi k0lej..pelik tul dak-dak nie...

Kolej leyh nmpk bapa bilik je bercahaya..
UiTM dah boleh tutup kampus utk ujung minggu nie...
setiap wing boleh kira ngn jari je bapa org yg xbalik...
p/s : bila balik tu bawa la stokup bnyk-bnyk...utk prepare stdy week..HAHAHA!






"Terima ksih yerk dak-dak bilik....."
bertuahnya jadi roomate korunk!!!
sungguh berbangga... Hehe~

12 ulasan:

anas berkata...

Styleeee, hahaha bilik aku bercahaya lagi! ;D

~cik una~ berkata...

haha.. mcm2/.. :)

~cik una~ berkata...

haha.. mcm2/.. :)

PuTRa KaKaShi berkata...

haha,,,yela...bilik k0 yg cerah,,k0 xcerah2 jugak...
una: untungkan dpt rumate cm diorg..hahahahahahaha!

ShUit berkata...

haha . ingatkan dak perempuan je xcited nak balik . laki pon ehh ? :)

PuTRa KaKaShi berkata...

haha,,dak-dak nie pelik ckt...
lain dari yg lain...

~cik una~ berkata...

untung ka?? biase je.. hahaa...
ok la.. :)

PuTRa KaKaShi berkata...

untunglah...anytime leyh balik umah dekat.. >.<

aQimie Ceplos berkata...

HAHAH! (:
wah! ayat na tacin .. ahaha!
tacing2 tuh kwn dgn mega tuh ^^, hehe

PuTRa KaKaShi berkata...

hehe,,,
xmau cmnie,,xmau cmnie....
nanti mega marah \..
xpasal2 block FB lg.. HAHA!
>.<

Gades Merah Jambu berkata...

hahaha!
sian gler kot :p

AwieKashi berkata...

tahu xpe... huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...