LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 19 Mac 2011

The Vintage

Assalamualaikum,,,

Mahu diceritakan topik Al-kisah "The Vintage"...
Inilah theme my dinner utk 20hb nie..grrRrrhH~
Any idea b0leyh kasi utk i???

Xkan lah nk pakai baju melayu je???
dah la masa part1 pun theme "Hari Raya"...
Dah k0mp0m2 pakai baju melayu..
phm2 jelar...k0mp0m2 kena wat perform utk student baru...gRrrRh~

Part2 lak kiranya ok la ckt sbb theme lain dari yang lain "Masquarade Night Feat Black & White"..
tapi i lak jadi emCee..xleyh la nk dressing...Pakai kot je leh dan berMask..

Bila Part3 kembali ngn baju melayu...theme "Malam Berbuka Puasa"..
So,itu dah pakai semula baju melayu...
Utk kali nie xkan la nak pakai baju melayu lg???
suasana puasa la,,nasib la boleh puasa masa tu...sbb masa tu dah demam,,utk pengetahuan,,4hari i xpuasa...huhu.. >.<
doktor xkasi,,dia cakap per0t i bengkak bhgian dlm...
kalau puasa myb akn ter0k katanya... dpt mC smggu..


TAPI.............sem nie??
Aduhai....help me please!!!
Dah xtahu nk pakai baju cmne...
dah la xpandai bab2 pakaian nie...
Toing3....
Yang Ke"BluRr"an,
Awiekashi

8 ulasan:

muhammadsiddiq berkata...

vintage dari segi apa??pakaian byk..mcm rockers dulu2 pun dipanggil vintage gak bro..hehehe

PuTRa KaKaShi berkata...

xkesah...
janji bercirikan melayu..HAHAHA!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

pakai ala2, pramlee. pastu sikat rambut tepi.. mmg agak vintage...

PuTRa KaKaShi berkata...

yeke???
lain idea?

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

pakai kain sarong je la.. lagi senang bergerak.. boleh lari2 dengan kain tu sekali.. ;) heee

PuTRa KaKaShi berkata...

oh,,,ibah try bwat...pas tu awie ikut...komp0m..janji!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

errrr~ orang soh die buat.. die lak soh ibah.. pandai nye! heee!

PuTRa KaKaShi berkata...

haha..bia la org cik ibah oi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...