LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 1 Oktober 2017

Throwback lovely friends

Lama rasanya tak menaip. Instagram menghantui dan menutupi segala yang ada pada blog. HAHAHA! Tapi tetap rasa rindu kat blog yang boleh cerita masalah hang ataupun hari-hari happiness hang. HAHAHA! poyo sangat la kan.. Happiness la sangat. bwuekk! :p


So, gambar first ni taksilap dalam 2010, rasanya inilah semester 2 aku kat segamat. Ni la budak kelas aku. Rasanya sorang ja budak laki yang takdak dalam kelas ni. sebab dia poyo, bajet baik. HAHAHAHA! Nama takleh di mention kan. Pandai-pandai la hang tengok kat gambaq bawah nanti. Yang bestnya kami boleh outing/overnight sekali sampai habis sem. brotherhood gila zaman diploma. RINDU WEI FAHAM TAK!!! T.T


Ha, tengok la gambaq laki mana yang takda. Dalam ni terlebih dua sebab sorang lagi dia yang amik gambaq. HIHI. almaklumlah. Ini gambaq kelas. orang suruh pakai formal. Aku masa ni baru bangun tidoq, ada kelas. aku main sebat seluaq jeans. HAHAHA! lantak la.. gambaq kelas dah la aku yg dok tengah. dengan kasut futsal.. rare tak rare tlah laaaa... HAHAHAHA!


 This one baju kelas kos kami. Quasar means Quantitative Associate bahasa mudah Kelab matematik la cheq oi. HAHAHA! sebab amik nama atas nama course Diploma Quantitative Science. Sekarang dah ubah nama Diploma Matematik tak silap aku. Dan baju kami terkenal dengan panggilan Astromennn tarooo.. yeeahaa!

Gambar dinner sem 2 jugak silap aku. Tema black & White Masquarade night. Entah pi mana habis topeng Krish & zoro depa entah. HAHAHA! time ni aku jadi pengacara majlis. so terpaksa pakai formal takleh melaram. Just be cool & relaks.


Tengok balik gambar ni lawak juga. Kelas cancel terus keluaq g bandar segamat boleh main bowling bagai.. Badan penat tapi dengan kawan hilang semua tu. Fikir untuk happykan diri ja. Sebab takpernah ada orang untuk jaga hati. HAHAHAHAHAHAHAHAAHA! Tapi sekarang dengan crush pun rasa macam diri ini terseksa. hihi. Takpalah. Ada jodoh tak ke mana. Tapi yang gambar kiri tu dah kawen. Jodoh dia dah sampai. Tahniah kawan! siap bercuti kat sabah lagi honeymoon! aku kat langkawi ja honey selama 26 tahun. HAHAHAHA!


Dan ini aku rasa kawan sehidup semati aku. Sampai sekarang pun masih bersama. dia kat MRSM langkawi & aku kat Kolej Komuniti Langkawi. Nak main futsal roger dia mesti sampai. Senang. Mintak tolong pun ringan tulang. Tak tolong dia rasa bersalah gila kot. Hihi. Yang sorang lagi blkg tu kat MIMOS penang. lama jugak la tak jumpa. tapi still contact. Dia busy. Programmer berjaya. & fyi kami ni jela jejaka dari utara yang ada kat segamat untuk kos maths ni. balik naik bas 12 jam macam biasa. mereput!!! Dengar lagu raya meleleh air mata.



Gambar paling AWESOME! pergi kelas semua pakai baju raya. sebab cuti raya masa ni seminggu ja. ada yang bawa kuih rasa masuk kelas. So, raya dalam makmal computer la walaupun kelas C++ or QMT sekali pun. Hihi


Seringgit pun di kira duit raya tau... Hang apa tau... Walaupun muka tak cukup tido dengan eyebag 4 kilo setengah. hihi

Banyak lagi nak cerita tapi setakat ni jela. Orang pun bukan bukak blog aku dah. Aku typing untuk diri sendiri jela kot.. :D

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...