LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Selasa, 24 Februari 2015

Tour Guide Free Di Langkawi

http://naturallylangkawi.my/EN/Home

Mari-mari-mari-mari-marehh....adik-adik, kakak-kakak, abang-abang, makcik-makcik,pakcik-pakcik... Di sini ada pemandu pelancong percuma saya beri... "analogi seperti stesen bas seorang pemandu pelancong memanggil".


Dalam hati kau pun mesti nak kan.. tapi dalam hati kau pun cakap "ada ka pulak free...tipu nie, nanti mesti kena jugak bayar apa-apa". That normal la mentaliti orang kita. HAHAHA! macam diri sendiri je yang tengah baca? *krik-krik..krik-krik...

Nevermind, lupakan sekejap. Sebenarnya takda apa pun. cuti sem nie "I AM TOUR GUIDE". HAHAHA! tapi semua demi kenkawan beb! rugi hangpa takda kawan macam aku. "PM laju-laju" motif sangat ayat tu kat FB. macam takda ayat lain. "Barang masih eloklah", "kondisi masih tahap neelofa lah". Jadah dia kan...? kan dah kluaq bahasa yang tak melambangkan bahasa. Ngeee! :D

Dari kawan sekolah,kawan kampus,kawan baru,junior semua aku jadi tour guide. tempat yang tak pernah pergi pun aku pergi. HAHAHA! harap je tempat sendiri. Zoo Negara pun belum sentuh lagi. Eh! tetiba.takda kena mengena dengan langkawi pun. HAHAHA! *takda bunyi lain ke gelak aku nie? ONGFRYHBFDHJFD! ok,dah bunyi lain.  =,='

Thank a lot geng sudi datang tempat aku yang tak seberapa nie. Inilah Naturally langkawi! website top 3 terbaik dunia pelancongan. aku tak tipu. mohon tengok sendiri.

Kalau datang lagi bagitau aku. :)

2 ulasan:

Zizie Zack berkata...

ini klau zizie nk jalan2 kat langkawi, boleh jadi tour guide free x? hehe

AwieKashi berkata...

boleh je @zizie... bagitau kita awal-awal... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...