LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 25 Januari 2013

Mai sini nak habaq hang ( Cuti Semester )


Aku bukan Matluthfi mahupun AnwarHadi ataupun Hadi Awang… Hahaha! Nama aku pun tak se gah Artis-artis YOUTUBE. Sebagai mana yang aku habaq kat hangpa, la nie ada start cuti semester bagi degree. Final Degree nie sangat pelik.

Paper Exam aku yang sangat gila habaq hang. Aku la nie risau pasai paper Physics aku yang 4 kredit hour. Tolong la berdoa untuk aku… *merayu sangat nie buat muka comel ala-ala kucing gituh.. kalau terasa nak ludah jangan pada muka, ludah kat sebelah sana ye.. terima kasih..


Mari saksikan koleksi-koleksi paper Exam yang agak “MEWARNAI KEHIDUPAN AKU SELAMA MENDUDUKI FINAL EXAM DI UiTM SHAH ALAM”



Cantik kan? Hang ada ka? HAHAHAHA! Cantik kan… 

KLIK BUTTON LIKE ‘kalau ada’… c(:

pape pun,I will back to hapdet belog masa cuti nie selepas lappy masuk WAD KECEMASAN SEKIAN LAMA..


Takde kena mengena pun gambar nie... Hehehe 

16 ulasan:

Rapunzeel Cikilolo berkata...

hahaha,

4 kredit hour adalah gile. sekian

AwieKashi berkata...

okay sangat gila..
dah la soklan entah pape je...
mcm tak belajar pun ada..gadap je paper...blur lgsg..

Cik Tetra berkata...

huiyoo gila berwarna warni kertas paper. hew hew. gudluck la utk result nanti ye!

welcome back budak awesome! hew hew

Kuazue Mohd berkata...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

AwieKashi berkata...

@cik tetra
HAHAHA! cantik kan? awesome gila kot!

AwieKashi berkata...

@Kuazue Mohd
huhu...wow..ada event besar tuh.. :)

Cik Tetra berkata...

sangat awesome! untunglah 7 paper. kami 4 paper je. >.<

Noor Adibah berkata...

haiii awie! welcome back! :)
paper fizik paperkiller ehh? huhu.. orang jengka pon cakap macam tu.
in shaa allah, harap2 result gempak ye! wish u the best!

PuTRa Kakashi berkata...

@cik tetra
untunglah...4paper je mcm kolah rendah.. lg la AWESOME!!!

AwieKashi berkata...

@Noor Adibah
ha'aa..sangat pelik soklan.....
tak penah ada pun ablm nie..

Nurna Azrin berkata...

haha , giler cantik kertas dia , *warna warni gitchhuuwww*

AwieKashi berkata...

@Nurna Azrin
hehe..amik la kalau nak.. ada simpan lg..

Haziq Zainal berkata...

Motif gambar Hana Tajima hahaha

AwieKashi berkata...

@Haziq
awek aku kot... HAHAHA!

C.T.K berkata...

goodluck ye...berwarna warni sungguh kertas exam ni..haha

C.T.K berkata...

goodluck ye...berwarna warni sungguh kertas exam ni..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...