LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 19 Oktober 2012

Kad Siswa 1Malaysia



Sebagai seorang siswazah yang melangkah ke alam Ijazah Sarjana Muda. Aku memerlukan sesuatu yang menguntungkan. Aku salah seorang yang tak pernah mengambil pinjaman PTPTN… atau orang ramai selalu ungkapkan PTPTipu… huhu… lantaklah kan…(saya Cuma ungkapkan,bukan mengutuk ye…harap maaf PTPTN) sesungguh PTPTN nie bagus, sekarang bila bentang bajet 2013 siap ada DISCOUNT lagi.. yang aku bengangnya pada orang tak berhati perut nie..pinjam nak,bayar tak nak.. sekeh sorang-sorang baru tahu… Entah pape je.. “orang pinjam duit kau RM15k,lepas tu kau cakap…takpe,aku hadiah je kat kau..” boleh macam tu?

(Cut..cut..cut…)kad siswa dah umum kuar pada minggu nie,tapi untuk pelajar baru takde… oh,,dalam hati (damn…buku mahal..macam mana nak beli tiket bas balik raya lagi…makkkk!!! T.T )

"Kad Siswa 1Malaysia takleh guna beli tiket bas ke? student memerlukan...terutamanya perjalanan jauh...tolong ye wahai kerajaan" =)

Bila di usya kembali,klik sana sini..pergi masuk website johor.uitm.edu.my pi klik bahagian bendahari Nampak satu pengumuman..



(Page ke 100 dari 110)


Rupanya kat siswa aku kat Segamat,kena ambil sendiri lak tu… lagi la kacau…nampaknya kena la tunggu nanti-nanti je… “kena jejak bumi segamat lagi ke”? tapi takde orang sudah…semua dah balik cuti semester. Yang ada student degree lah… hehe…
“Tolong hantar ke Shah Alam please……!“ (^_^)


Pape pun
I BE BACK BELOGGER!!

12 ulasan:

Si Gades berkata...

amboi, lama betul tinggal belog sampai usang. welcome back Amri !

*kad siswa dah dapat, dah siap guna :p*

AwieKashi berkata...

wah...ini tak adil....kad kita kat segamat..tuan punya diri kat shah alam....om0!!!

Cik Tetra berkata...

dekat segamat eh? omo! kena g sane la ni. hew hew hew. btw welcome to blogging awie! :))

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
ha'aa...kad kita semua kat segamat lah....

#thanks! cl(^_^)

Cik Tetra berkata...

ohh yeke? mana nak check name? tak jumpe ponggg! hew hew hew.

#welcome :)

AwieKashi berkata...

@Cik tetra
bukak kat bahagian bendahari...
klik pengumuman sebalah kanan bawah sekali..

kinara kinatara berkata...

ingat taw bawak balik daim tok ruby:)

AwieKashi berkata...

eeeerrr~
krik..krik....

si robot comel berkata...

kena amik kat segamatlah jawabnya, kita pun belum amik lagi,next sem baru amik.

AwieKashi berkata...

huhu....tlong menyamar boleh madi?

si robot comel berkata...

kalau nak menyamar kena jadi tinggi ah camni, haha.

Rozuan Ismail berkata...

wan walau dah habis study masih ada nama.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...